چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه شکلاتی شکم پر


کلوچه شکلاتی شکم پر

● مواد لازم برای تهیه کلوچه :
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ پودر کاکائو: نصف پیمانه
▪ پودر دارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر قهوه: نصف قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم برای تهیه کلوچه :

آرد:

یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو:

نصف پیمانه

پودر دارچین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر قهوه:

نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری یا کره آب شده: ۱۱۳ گرم

شکر:

نصف پیمانه

شکر قهوه ای:

نصف پیمانه

تخم مرغ:

یک عدد بزرگ

عسل:

۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل کلوچه:

خامه غلیظ:

۲پیمانه

شکر:

یک پیمانه

زرده تخم مرغ ۳عدد

کره:

۸۴گرم

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

گردو تفت داده و ریز خرد شده:

یک و نیم پیمانه

نارگیل تفت داده:

۲پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه کلوچه آرد، پودر کاکائو، دارچین، قهوه، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

کره، شکر، شکر قهوه ای، تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط کنید و مخلوط آرد را به آن بیفزایید و کنار بگذارید.

برای تهیه مواد داخل، خامه، شکر و زرده تخم مرغ را روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. سپس کره، نمک، نارگیل و گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

مقدار کمی از خمیر کلوچه را بردارید و بین دست کمی پهن کنید، مقداری از مواد داخل را اضافه کنید و به شکل گرد دربیاورید و در صورت تمایل در شکر بغلتانید و در سینی حاوی کاغذ روغنی با کمی فاصله بچینید.

کلوچه را در فر که از قبل روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم شده است، به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه بپزید.

پس از پخت روی سینی پنجره ای بچینید تا کاملا خنک شود.

توجه داشته باشید برای به دست آوردن نتیجه مطلوب هر ۲ خمیر باید به مدت چند ساعت در یخچال بماند.