چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بهداشت انبار و سردخانه


انبارهای مورد استفاده در محلی ساخته شوند که حشرات و آفات انباری به آن راه نیابند.
انبارها خنک و خشک باشد و نظافت آنها به آسانی صورت گیرد.
انبار دارای هواکش مناسب باشد و دمای …

انبارهای مورد استفاده در محلی ساخته شوند که حشرات و آفات انباری به آن راه نیابند.

انبارها خنک و خشک باشد و نظافت آنها به آسانی صورت گیرد.

انبار دارای هواکش مناسب باشد و دمای آن حداکثر ۲۰ درجه سانتی گراد باشد .

کف انبار و دیوارها تا ارتفاع ۵/۱ متر از جنس قابل شستشو باشد .

مساحت انبار با حجم موادی که انبار می‌شوند مناسب باشد .

سقف ، دیوار و کف انبار صاف به رنگ روشن و بدون درز و ترک خوردگی باشد.

در و کلیه پنجره‌های بازشو به توری سیمی ضد زنگ مجهز باشد .

مواد غذائی با رعایت فاصله ۲۰ سانتیمتر از کف و ۵۰ سانتیمتر از دیواره‌های جانبی انبار نگهداری شود.

سردخانه مجهز به ترمومتر قابل کنترل و درجه برودت استاندارد باشد .

سردخانه‌ها مجهز به ترمومتر قابل کنترل و درجه برودت استاندارد باشد .

سردخانه‌ها مجهز به پالت و قفسه باشد .

مواد غذائی خام و پخته درون ظرف دردار ، جداگانه نگهداری شود .

کلیه یخچال‌ها و فریزها به‌طور مرتب برفک زدائی و شستشو شوند .

نظافت و بهداشت وسایل خنک کننده و سردخانه‌ها رعایت شود .

کارکنان برای ورود به داخل سردخانه از کفش مخصوص سردخانه استفاده نمایند .

از انباشتن مواد غذائی فاسد و تاریخ گذشته در فریزر، سردخانه و انبار اکیدا خودداری گردد.

مواد غذائی حتی‌الامکان در قطعات کوچکتر و یا با مقدارهای کمتر در سردخانه نگهداری گردد به نحوی که سرمای لازم به عمق آن نفوذ نماید.



همچنین مشاهده کنید