سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
لپه برای بیماران قندی مفید است
آیا می دانستید که در طول تاریخ همواره یکی از غذاهای اصلی انسان، لپه بوده است؟
باستان شناسان هنگام حفاری در مناطق باستانی مصر، آسیا و روم به این امر پی برده اند. به گزارش «Eatwell» ، اگر از بالا رفتن میزان کلسترول خون نگران هستید، لپه مصرف کنید! این گیاه که سرشار از فیبر قابل حل است، صفرای دارای کلسترول را از بدن خارج می کند و در درمان بیماری مانند سندروم روده ای موثر است.
یک پیمانه لپه پخته شده حدود ۶۵ درصد فیبر مورد نیاز روزانه فرد را تامین می کند. علاوه بر آن مقدار پروتئین، ۲ نوع ویتامین B و چندین ماده معدنی مهم بدن را نیز تامین می کند. لپه دارای ماده ای به نام «isoflavoness» است که در کاهش خطر سرطان سینه و پروستات موثر است. اگر از بیماری قند رنج می برید و یا این که سابقه آن را در خانواده دارید، لپه برای شما خیلی مفید است. لپه با ثابت نگه داشتن میزان قند خون به بدن ، انرژی می رساند. ضمن این که با کاهش رسوب مواد در رگ های خونی در حفظ سلامت قلب نیز نقش دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست