جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

۹ خوراکی برای مبارزه با اشعه ی UV


۹ خوراکی برای مبارزه با اشعه ی UV

بهترین راه برای محافظت از پوست در مقابل اشعه‌ی UV استفاده از ضدآفتاب است. اما رژیم غذایی شما نیز خطر سرطان پوست و عوارض پیری در آن را می‌تواند کاهش دهد.

گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی قرمز روشن – هرچه قرمزتر بهتر – سرشار از لیکوپن است، آنتی اکسیدانی که از پوست در مقابل نور خورشید محافظت می‌کند. افزودن گوجه‌فرنگی به رژیم غذایی می‌تواند از پوست در مقابل آفتاب‌سوختگی و آسیب‌های ناشی از نور خورشید محافظت کند.

تخمه‌ی کدوتنبل

تخمه‌ی کدوتنبل منبعی از روی است، یک ماده‌ی معدنی که آنتی اکسیدان و ضدالتهابی قوی است، از پوست مقابل اشعه‌ی uv مراقبت می‌کند، زخم‌ها را درمان می‌کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. همچنین این ماده رشد باکتری‌های جوش زا را کند می‌کند.

چای سبز یا سفید

چای سبز یا سفید غنی از پلی فنول ها هستند – خصوصاً کاتچین – که تأثیر مهارکنندگی روی سلول‌های سرطانی دارند.

روغن زیتون

شاید ندانید روغن زیتون سرشار از اسیدهای امگا۳ است که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند. این ماده نه تنها خطر سرطان پوست را کاهش می‌دهد بلکه با علائم پیری نیز مبارزه می‌کند.

فلفل قرمز

ویتامین c ماده‌ای کلیدی برای ساخت کلاژن‌های قوی و مبارزه با چین و چروک‌های پوستی است. فلفل قرمز ویتامین‌های جوان بخشی زیاد و قند کمی دارند. قند باعث التهاب پوست می‌شود.

زردچوبه

زردچوبه مقدار زیادی کروکومین دارد، ترکیبی که از پوست در مقابل آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. زردچوبه غنی از آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با بیماری‌ها می‌باشد.

بروکلی

بروکلی از بدن شما در مقابل سرطان محافظت می‌کند و رشد سلول‌های ناسالم را متوقف می‌نماید.

سالمون

همیشه در مورد جیوه ی موجود در ماهی‌ها نگرانی وجود دارد اما سالمون یکی از سالم‌ترین ماهی‌هاست. سالمون سرشار از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا۳ است و برای سلامت مغز مفید می‌باشد. سالمون برای پوست عالی است. این ماهی دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است و برای جوانی و مبارزه با بیماری‌ها معجزه می‌کند.

رزماری

این گیاه با عطر بی‌نظیر با التهاب در بدن می‌جنگد و آسیب ناشی از نور خورشید و اشعه های مضر را از بین می‌برد. رزماری، مریم گلی، جعفری و ریحان مفیدترین گیاهانند. رزماری توانایی زیادی در مبارزه با رادیکال‌های آزاد داشته و دارای خواص میکروبی است.



همچنین مشاهده کنید