دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌


سوپ‌ مرغ‌ و برنج‌

● مواد لازم‌:
▪ سینه‌ مرغ‌ خرد شده‌(حبه‌ قندی‌):۳۰۰ گرم‌
▪ کرفس‌ ریز شده‌:۱۰۰ گرم‌
▪ پیاز رنده‌ شده‌:یک‌ عدد
▪ سیر له‌ شده‌ ریز شده‌:یک‌ حبه‌
▪ دارچین‌ نکوبیده‌:یک‌ تکه‌ (۱۰ سانتی‌)
▪ …

مواد لازم‌:

سینه‌ مرغ‌ خرد شده‌(حبه‌ قندی‌):

۳۰۰ گرم‌

کرفس‌ ریز شده‌:

۱۰۰ گرم‌

پیاز رنده‌ شده‌:

یک‌ عدد

سیر له‌ شده‌ ریز شده‌:

یک‌ حبه‌

دارچین‌ نکوبیده‌:

یک‌ تکه‌ (۱۰ سانتی‌)

فلفل‌ سیاه‌ نکوبیده‌:

یک‌ قاشق‌ چایخوری‌

آب‌:

۷۰۰ سی‌سی‌

عصاره‌ مرغ‌ گالینابلانکا:

۲ عدد

آب‌لیمو ترش‌تازه‌:

۱۲ فنجان‌

برنج‌ خیس‌خورده‌:

۷۵ گرم‌

برگ‌ جعفری‌ تازه‌:

۱۲ فنجان‌

برگ‌ نعناع‌ تازه‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌:

ابتدا مرغ‌، کرفس‌، پیاز، سیر، دارچین‌ و عصاره‌ مرغ‌ را در قابلمه‌ ریخته‌ و آب‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و به‌ مدت‌ ۴۰ دقیقه‌ می‌پزیم‌، سپس‌ آب‌لیموترش‌ و برنج‌ خیس‌ خورده‌ را به‌ مواد داخل‌ قابلمه‌ افزوده‌ و آن‌ را به‌ مدت‌ ۳۰ دقیقه‌ با حرارت‌ ملایم‌ می‌پزیم‌ تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف‌ مخصوص‌ کشیده‌ و با برگ‌ نعناع‌ و جعفری‌ تازه‌ تزیین‌ و میل‌ می‌کنیم‌.