چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سس گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی رسیده قرمز=۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ریز=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
کره=۵۰ گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
شکر=۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را در صافی می گذاریم و روی آنها را مقداری آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به آسانی کنده شود.بعد گوشت گوجه فرنگیها را به قطعات کوچک خرد نموده،تخم آنها را جدا می کنیم.کره را در ظرف مناسبی ریخته،روی آتش می گذاریم تا آب شود؛پیاز را در کره کمی سرخ می کنیم،در حدی که فقط کمی نرم گردد؛بعد گوجه فرنگی را به آن اضافه نموده،کمی نمک و فلفل و شکر می زنیم. بعد از دو سه جوش،قبل از اینکه گوجه فرنگیها له شود،آن را از روی آتش برمی داریم؛در صورت تمایل کمی گرد سیر هم می توانیم به این سس بزنیم.کوفته ها را در ظرف کشیده،سس را روی آن می ریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست