چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سس گوجه فرنگی


سس گوجه فرنگی

● مواد لازم:
▪ گوجه فرنگی رسیده قرمز=۵۰۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ریز=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ کره=۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل=بقدر کافی
▪ شکر=۱ قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
گوجه فرنگیها را در صافی می گذاریم …

مواد لازم:

گوجه فرنگی رسیده قرمز=۵۰۰ گرم

پیاز خرد شده ریز=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

کره=۵۰ گرم

نمک و فلفل=بقدر کافی

شکر=۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

گوجه فرنگیها را در صافی می گذاریم و روی آنها را مقداری آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به آسانی کنده شود.بعد گوشت گوجه فرنگیها را به قطعات کوچک خرد نموده،تخم آنها را جدا می کنیم.کره را در ظرف مناسبی ریخته،روی آتش می گذاریم تا آب شود؛پیاز را در کره کمی سرخ می کنیم،در حدی که فقط کمی نرم گردد؛بعد گوجه فرنگی را به آن اضافه نموده،کمی نمک و فلفل و شکر می زنیم. بعد از دو سه جوش،قبل از اینکه گوجه فرنگیها له شود،آن را از روی آتش برمی داریم؛در صورت تمایل کمی گرد سیر هم می توانیم به این سس بزنیم.کوفته ها را در ظرف کشیده،سس را روی آن می ریزیم.