دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پای گوشت


پای گوشت

● مواد لازم برای خمیر پای
▪ آرد سفید: ۱ و ۱/۲ لیوان
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ شیر: ۱/۳ لیوان
▪ بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ کره: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک: به مقدار لا زم
● مواد لازم برای پای
▪ گوشت …

مواد لازم برای خمیر پای

آرد سفید:

۱ و ۱/۲ لیوان

تخم مرغ:

۲ عدد

شیر:

۱/۳ لیوان

بیکینگ پودر:

۱ قاشق غذاخوری

کره:

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک:

به مقدار لا زم

مواد لازم برای پای

گوشت چرخ شده:

نیم کیلو

پیاز:

۱ عدد بزرگ

سس سفید:

۱ لیوان

پنیر پیتزا رنده شده:

به مقدار لازم

نمک و ادویه:

به مقدار لازم

طرز تهیه

آرد را با نمک و بیکینگ پودر الک کرده ،کره ذوب شده را به آن اضافه کرده هم بزنید. تخم مرغ و شیر را به آرد اضافه کرده با دست مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. برای مواد داخل پای ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده در کمی روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده همراه پیاز تفت دهید. ادویه را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید.

خمیر پای را در ظرف دایره ای پهن کرده و مواد را داخل خمیر بریزید. روی تمام سطح گوشت را سس سفید ریخته سپس روی سس را پنیر پیتزا رنده شده بپاشید.ظرف را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا وقتیکه نان پای بپزد و روی پنیر طلایی رنگ شود.