شیائومی با معرفی دو گوشی 14T Pro و پوکو X7 Pro، رقابت جذابی را در بازار به راه انداخته است. هر دو قاتل پرچمدار با مشخصات فنی قدرتمند و قیمتی رقابتی، گزینه‌های جذابی برای کاربران هستند. اما کدام یک ارزش خرید بالاتری دارد؟ در ادامه با مقایسه گوشی X7 Pro و 14T Pro به شما در انتخاب گزینه مناسب کمک کنیم.

مقایسه گوشی X7 Pro و 14T Pro در یک نگاه


ویژگیشیائومی 14T Proوکو X7 Pro
جنس بدنهشیشه و فلزپلاستیک
وزن209 گرم195 گرم
نمایشگر6.67 اینچ AMOLED6.67 اینچ AMOLED
وضوح صفحه1220 x 27121220 x 2712
تراشهDimensity 9300Dimensity 8300 Ultra
پیکربندی حافظه256GB 8GB, 256GB 12GB, 512GB 12GB256GB 12GB, 512GB 12GB, 16GB, 1TB 12GB
دوربین اصلی50+50+1250+8
دوربین سلفی3220
ظرفیت باتری50006000
توان شارژ120 وات90 وات


مقایسه طراحی و کیفیت ساخت

هر دو گوشی طراحی مدرن و جذابی دارند اما در مواد به کار رفته و کیفیت ساخت آن‌ها تفاوت‌های کلیدی وجود دارد.شیائومی ۱۴تی پرو با فریم آلومینیومی و قاب پشت شیشه‌ای حس یک پرچمدار را القا می‌کند. استفاده از آلیاژ آلومینیوم M13 در فریم این گوشی، استحکام بالایی را به ارمغان آورده است.
در مقابل پوکو X7 Pro فریم پلاستیکی مات دارد و در دو نسخه با قاب پشت پلاستیکی یا چرم مصنوعی روانه بازار شده که با توجه به قیمت گوشی Poco X7 Pro دور از انتظار نیست. هر دو گوشی با داشتن گواهی IP68 در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم هستند.
در مجموع اگر جنس متریال و دوام دستگاه برایتان مهم است، ۱۴تی پرو و اگر وزن سبک‌تر برایتان مهم است سراغ پوکو ایکس ۷ پرو بروید که 14 گرم سبک‌تر است.

مقایسه نمایشگر

با وجودی که قیمت گوشی Poco X7 Pro حدود ۱۵ میلیون از رقیب ارزان‌تر است، اما از نظر نمایشگر تا حد زیادی شرایط یکسانی دارند.
هر دو گوشی از پنل 6.67 اینچی‌ AMOLED با وضوح 1220 × 2712 پیکسل بهره می‌برند که با فناوری‌های مدرن تصویر مانند Dolby Vision و HDR10+ سازگاری دارند.
شیائومی ۱۴تی پرو با نرخ تازه‌سازی 144 هرتز ارائه شده که اسکرول نرم و پاسخگویی سریع در بازی‌ها را تضمین کرده و تجربه کاربری روان‌تری نسبت به پنل‌های معمولی فراهم می‌کند. حداکثر روشنایی این پنل هم به 4000 نیت می‌رسد که فوق‌العاده است.
پوکو X7 پرو هم از فناوری‌های مشابه بهره می‌برد؛ اما نرخ تازه‌سازی آن 120 هرتز است. روشنایی در پوکو X7 پرو حداکثر به 3200 نیت می‌رسد که نسبت به رقیب کمی‌ پایین‌تر است.
در این بخش هر دو گوشی شرایطی ایده‌آل دارند و تفاوت آنها به حدی نیست که در تجربه روزمره محسوس باشد.

مقایسه سخت‌افزار و عملکرد

با بررسی سخت‌افزار این دو رقیب مشخص می‌شود چرا قیمت گوشی Poco X7 Pro اینقدر با شیائومی ۱۴تی پرو تفاوت دارد.
شیائومی 14T Pro به پردازنده Dimensity 9300 مجهز شده که از هسته بسیار قدرتمند Cortex-X4 با فرکانس 3.4 گیگاهرتز در کنار پردازنده گرافیکی Immoralis-G720 برخوردار است. این ترکیب سخت‌افزاری قدرت پردازشی فوق‌العاده‌ای را برای اجرای سنگین‌ترین بازی‌ها و برنامه‌ها فراهم می‌کند.
در سمت دیگر پوکو X7 Pro از پردازنده Dimensity 8400 Ultra بهره می‌برد. این پردازنده از هسته Cortex-A725 با فرکانس 3.25 گیگاهرتز و پردازشگر گرافیکی Mali-G720 MC7 بهره می‌برد. این تراشه برای یک گوشی ۳۰ میلیونی عالی است اما در مقایسه با Dimensity 9300+، کمی ضعیف‌تر است.
در بنچمارک‌های معتبر مانند AnTuTu و GeekBench، شیائومی 14T Pro حدود 20 درصد قوی‌تر ظاهر شده. بنابراین این قاتل پرچمدار در اجرای بازی‌ها و برنامه‌های سنگین، عملکرد بهتری خواهد داشت. اما پوکو X7 Pro نیز با پردازنده قدرتمندش به راحتی از پس وظایف روزمره و حتی بازی‌های سنگین برمی‌آید.

مقایسه دوربین

یکی دیگر از تفاوت‌های قابل توجه این دو رقیب به بخش دوربین برمی‌گردد. هر دو گوشی سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی دارند اما اندازه حسگر ۱۴تی پرو به مراتب بزرگتر است و با همکاری لایکا توسعه یافته که نتیجه آن ثبت تصاویری با جزییات دقیق‌تر خواهد بود.
حسگر دوم شیائومی ۱۴تی پرو 50 مگاپیکسلی تله‌فوتو با زوم اپتیکال 2.6 برابری است که امکان عکاسی از سوژه‌های دور را با جزئیات بالا فراهم می‌کند. در نهایت حسگر 12 مگاپیکسلی فوق عریض، میدان دید وسیعی را برای عکاسی از مناظر و گروه‌های بزرگ ارائه می‌دهد.
در سمت دیگر پوکو X7 Pro به سیستم دوربین دوگانه مجهز شده. حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی آن با گشودگی دیافراگم f/1.5 عکس‌های واضحی را ثبت می‌کند. حسگر 8 مگاپیکسلی فوق عریض نیز برای عکاسی از مناظر و گروه‌ها کاربرد دارد.

فیلمبرداری

از نظر فیلم‌برداری هم 14T Pro یک سر و گردن بالاتر است. این گوشی قادر به ضبط ویدیوهای 8K با نرخ 24/30 فریم بر ثانیه است در حالی که رقیب به 4K محدود شده است. پشتیبانی از فرمت‌های پیشرفته‌ای مانند 10-bit Rec. 2020 و HDR10+، دامنه دینامیکی وسیع‌تر و رنگ‌های زنده‌تری را در ویدیوها به ارمغان می‌آورد.

دوربین سلفی

نماینده شیائومی در این بخش هم برتری خود را به رخ می‌کشد. دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی این گوشی با قابلیت فیلم‌برداری 4K نیاز کاربران را به خوبی برآورده می‌کند. در مقابل پوکو X7 پرو به سلفی 20 مگاپیکسلی مجهز شده که حداکثر با وضوح فول‌اچ‌دی فیلمبرداری می‌کند.

مقایسه باتری و شارژدهی

اگر شارژدهی طولانی برایتان اهمیت زیادی دارد، پوکو X7 Pro با باتری 6000 میلی‌آمپرساعتی یکی از بهترین گزینه‌هایی است که در بازار ایران پیدا می‌کنید. این باتری غول‌پیکر با استفاده معمولی می‌تواند تا 2 روز شارژدهی داشته باشد. به لطف شارژ سریع 90 واتی هم در 40 دقیقه به طور کامل پر می‌شود.
۱۴تی پرو هم از باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که برای استفاده یک روز کامل کافی است. نقطه قوت آن شارژ سریع 120 واتی آن است که باتری را تنها در 19 دقیقه به طور کامل شارژ می‌کند.

نتیجه‌گیری

شیائومی 14T Pro از نظر کیفیت ساخت، سخت‌افزار و دوربین در سطح بالاتری نسبت به پوکو X7 پرو قرار دارد. البته با توجه به تفاوت حدود ۱۵ میلیونی در قیمت روز گوشی شیائومی پوکو X7 نسبت به رقیب، این میان‌رده هم در سطح بسیار مطلوبی قرار می‌گیرد.

در نهایت اگر به دنبال یک گوشی با بالاترین قدرت پردازشی هستید، شیائومی ۱۴تی پرو گزینه بهتر است. اما اگر به دنبال موبایلی با عملکرد عالی و قیمت مناسب‌تر هستید، پوکو X7 Pro می‌تواند انتخاب هوشمندانه‌ای باشد.


حمله افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان / لحظاتی قبل صدای انفجار هم از محل حادثه شنیده شد؛ برخی گمانه‌زنی‌ها از وجود عامل انتحاری در این حادثه خبر می‌دهد / شماری از مجروحین حادثه با کمک نیرو‌های امدادی از ساختمان دادگستری خارج شدند / جیش العدل (الظلم) مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفت
سایت انتخاب

حمله افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان / لحظاتی قبل صدای انفجار هم از محل حادثه شنیده شد؛ برخی گمانه‌زنی‌ها از وجود عامل …

فارس نوشت: دقایقی پیش افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان حمله کردند. لحظاتی قبل صدای انفجار از محل حادثه شنیده شد.
فشار روانی و فرسودگی شغلی؛ مرز بین مقاومت و فروپاشی دستیاران پزشکی / دستیاران پزشکی عملاً بَرده‌اند، نه پزشک
سایت تجارت نیوز

فشار روانی و فرسودگی شغلی؛ مرز بین مقاومت و فروپاشی دستیاران پزشکی / دستیاران پزشکی عملاً بَرده‌اند، نه پزشک

یکی از مهم‌ترین مشکلات دستیاران پزشکی، ساعت‌های کاری بسیار زیاد و طاقت‌فرساست. طبق گزارش‌های میدانی، برخی از دستیاران مجبورند در هفته بیش از 80 تا 100 ساعت کار کنند. شیفت‌های 36 ساعته، بدون خواب و استراحت مناسب، بخشی عادی از زندگی کاری آن‌هاست.
بخشایش اردستانی: می‌خواستند برای ماندگاری اتباع افغان مشروعیت ایجاد کنند
سایت هم میهن

بخشایش اردستانی: می‌خواستند برای ماندگاری اتباع افغان مشروعیت ایجاد کنند

نماینده مجلس دوازدهم گفت: چون می‌دانستند که حساسیت زیادی وجود دارد و در صحن علنی مجلس ممکن است با مشکل مواجه شوند، به‌صورت حزبی وارد عمل شدند، در واقع لابی‌گری کردند و آن را مشمول اصل ۸۵ قانون اساسی کردند تا کسی بیرون متوجه نشود و بتوانند تصویبش کنند.
رشد ۱۲۵درصدی خرید اقساطی در ایران؛ تسکین معیشت یا بحران بدهی؟ - سرمایه و بورس
سایت سرمایه و بورس

رشد ۱۲۵درصدی خرید اقساطی در ایران؛ تسکین معیشت یا بحران بدهی؟ - سرمایه و بورس

در شرایطی که قدرت خرید خانوارهای ایرانی روز به روز کاهش می‌یابد، خرید اقساطی به راهکاری رایج و گاه تنها گزینه برای تأمین نیازهای اساسی و حتی کالاهای روزمره تبدیل شده است.
بحران آب نه از آسمان و مردم که از بی تدبیری دولت ها برخاسته است!
سایت رکنا

بحران آب نه از آسمان و مردم که از بی تدبیری دولت ها برخاسته است!

رکنا اقتصادی: وضعیت منابع آبی کشور نگران‌ کننده است. هم اکنون درصد پرشدگی سدهای تهران حدود 21 درصد است، آن‌ هم در حالی‌ که نیمی از این حجم را رسوبات و حجم مرده تشکیل می‌دهد. طبق گفته مسئولان، کمبود منابع آب قطعی است و چاره‌ای جز صرفه‌جویی نداریم اما مسئولان درحالی تنها از تغییرات اقلیمی و لزوم صرفه جویی …
سرمقاله اعتماد/ لایحه‌ای برای رواج خلاف‌گویی
سایت آخرین خبر

سرمقاله اعتماد/ لایحه‌ای برای رواج خلاف‌گویی

اعتماد/ «لایحه‌ای برای رواج خلاف‌گویی» عنوان یادداشت روز در روزنامه اعتماد به قلم عباس عبدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: لایحه دو فوریتی تحت عنوان «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» که در ۳۰ تیر از سوی رییس‌جمهور به مجلس ارسال شد، بازتاب گسترده‌ای داشت و خیلی‌ها آن را
هاشمی‌طبا: نفوذ در بالاترین ارکان ما رخنه کرده/ اوایل انقلاب سرود «ای ایران» تحریم شده بود
سایت دیدارنیوز

هاشمی‌طبا: نفوذ در بالاترین ارکان ما رخنه کرده/ اوایل انقلاب سرود «ای ایران» تحریم شده بود

مصطفی هاشمی‌طبا، فعال سیاسی اصلاح‌طلب معتقد است که نفوذ در بالاترین ارکان تصمیم‌گیری ما رخنه کرده و درباره سرود «ای ایران» می‌گوید: در اوایل انقلاب همین سرود‌ای ایران تحریم شده بود یعنی کسی نباید این سرود را می‌خواند. رسانه ملی اگر به کشور و به میهن ارج نگذارد، رسانه ملی نیست. حرف‌های توهم‌آمیز و کلی‌گویی …
دوراهی بزرگ پوتین/دست رد زدن پوتین به سینه ترامپ چه عواقبی برایش خواهد داشت
سایت هم میهن

دوراهی بزرگ پوتین/دست رد زدن پوتین به سینه ترامپ چه عواقبی برایش خواهد داشت

در تحلیل فرآیندی که جنگ روسیه و اوکراین طی آن پایان خواهد یافت، همانطور که قبلاً استدلال کرده‌ام، مهم‌ترین عامل این است که روسیه با شکست ندادن اوکراین، جنگ را از قبل باخته است.
بازی با گرسنگان
روزنامه شرق

بازی با گرسنگان

تصمیم تاریخی و جنجالی فرانسه برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین، نقطه عطفی در سیاست خارجی اروپا و عرصه مناقشه خاورمیانه محسوب می‌شود. اما مشخص نیست‌ این اقدام تا چه اندازه می‌تواند از سطح نمادگرایی سیاسی فراتر رود و به تغییر واقعی در وضعیت ملت فلسطین و روند صلح منطقه‌ای بینجامد. با اعلام رسمی امانوئل مکرون …
اقتصاد ایران در آستانه بازگشت به چرخه تورمی
سایت جهان صنعت نیوز

اقتصاد ایران در آستانه بازگشت به چرخه تورمی

رشد پایه پولی و نقدینگی در اقتصاد ایران از سال ۱۳۹۷ وارد فاز رشد ناپایدار شده و با وجود کاهش نسبی همچنان در سطوحی نگران‌کننده قرار دارند که نشان‌دهنده تداوم فشارهای تورمی و بی‌ثباتی اقتصادی است.
ایران و اروپا؛ بازی آخر
روزنامه شرق

ایران و اروپا؛ بازی آخر

‌در شرایطی که دیپلماسی هسته‌ای ایران برای هفته‌ها در سکوت و اضطراب فرو رفته بود، گفت‌وگوهای جمهوری اسلامی ایران و تروئیکای اروپایی (آلمان، فرانسه و بریتانیا) در استانبول، بار دیگر روزنه‌ای، ولو شکننده،‌ به سمت احیای مسیر مذاکره گشود.
زندگی در مرز  خیال و واقعیت/تأملی بر سازوکار ذهنیِ زیستن در تعلیق و اضطرابِ جنگ با نگاهی به‏ عکس‌های گوهر دشتی با استمداد از لکان
سایت هم میهن

زندگی در مرز خیال و واقعیت/تأملی بر سازوکار ذهنیِ زیستن در تعلیق و اضطرابِ جنگ با نگاهی به‏ عکس‌های گوهر دشتی با استمداد …

جنگ لزوماً با انفجار آغاز نمی‌شود؛ گاه از ترک‌برداشتن لایه‌ای ناپیدا در روان ما سر برمی‌آورد. چیزی رسوبی، فرساینده، که در شکل روزمره‌ی زندگی ما حل می‌شود بی‌آنکه فوراً دیده شود.
         
غول ترنس‌مدیا/نگاهی به استراتژی رسانه‏‌ای تبدیل ورزش کشتی‌ کج به بخشی جدایی‏‌ناپذیر از فرهنگ عامه به بهانه درگذشت هالک هولگان
سایت هم میهن

غول ترنس‌مدیا/نگاهی به استراتژی رسانه‏‌ای تبدیل ورزش کشتی‌ کج به بخشی جدایی‏‌ناپذیر از فرهنگ عامه به بهانه درگذشت هالک هولگان

دو روز پیش هالک هوگان یکی از ورزشکاران اسطوره‌ای مسابقات کشتی کج درگذشت. هوگان با نام اصلی «تری بولا»، یکی از نمادین‌ترین و تأثیرگذارترین چهره‌های تاریخ کشتی حرفه‌ای بود.
صیانت 2 ؟ انتقاد کارشناسان از لایحه قوه قضائیه درباره فعالیت رسانه‌ها و فضای مجازی
سایت هم میهن

صیانت 2 ؟ انتقاد کارشناسان از لایحه قوه قضائیه درباره فعالیت رسانه‌ها و فضای مجازی

مردمی که منتظر تحقق وعده رئیس‌جمهور مبنی بر رفع فیلترینگ بودند با یک لایحه روبه‌رو شدند که به تشدید محدودیت‌ها دامن می‌زند.
استقبال مخاطبان از موج تازه سینمای اجتماعی
روزنامه شرق

استقبال مخاطبان از موج تازه سینمای اجتماعی

نمی‌توان از کنار این موضوع به راحتی گذشت که سینمای ایران مدت‌ها در غیاب فیلم‌های اجتماعی مخاطب‌پسند و سلطه کمدی‌ها، به روالی تکرار و نگران‌کننده دچار شده بود.
اروپا علیه غنی‌سازی/چرا موضع تروئیکای اروپایی از احیای برجام به منع غنی‌سازی اورانیوم در ایران تغییر کرد؟
سایت هم میهن

اروپا علیه غنی‌سازی/چرا موضع تروئیکای اروپایی از احیای برجام به منع غنی‌سازی اورانیوم در ایران تغییر کرد؟

تجربه ۲۰ سال دیپلماسی آمریکا-ایران نشان داده که ایران به فشار با تشدید متقابل پاسخ می‌دهد، هرگز از حق غنی‌سازی صرف‌نظر نمی‌کند و تنها با دیپلماسی آبرومند حاضر به امتیازدهی خواهد شد
فوتبال زنان را «زنده» نه، حداقل «مرده» پخش کنید
روزنامه شرق

فوتبال زنان را «زنده» نه، حداقل «مرده» پخش کنید

تیم فوتبال زنان ایران برای دومین مرتبه به رقابت‌های جام ملت‌های آسیا صعود کرد. این اتفاق در حالی افتاد که تدارک مناسبی برای تیم در نظر گرفته نشده بود و برای همین ارزش کار زنان فوتبالیست باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد. مریم ایراندوست، سرمربی سابق تیم ملی، معتقد است فوتبال زنان 80 درصد مسیر موفقیت …
گسترش روش‌های معاملاتی عجیب در بازار مسکن/بیداد بی‌قانونی
سایت اکونگار

گسترش روش‌های معاملاتی عجیب در بازار مسکن/بیداد بی‌قانونی

نایب رئیس اول اتحادیه املاک با اشاره به گسترش تهاتر ملک با ارز، خودرو و طلا گفت: این معاملات خارج از سامانه‌های رسمی انجام می‌شود و در صورت بروز اختلاف، پیگرد قانونی ندارند.
چرا قدرتمندترین مرد جهان هر سال در ماه اوت از انظار ناپدید می‌شود؟
سایت اکوایران

چرا قدرتمندترین مرد جهان هر سال در ماه اوت از انظار ناپدید می‌شود؟

اکوایران: غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
ببینید | روایت علی اکبر صالحی از یک مکالمه قدیمی با سعید جلیلی: گفتم به تو چه!
سایت خبرآنلاین

ببینید | روایت علی اکبر صالحی از یک مکالمه قدیمی با سعید جلیلی: گفتم به تو چه!

علی اکبر صالحی گفت: در مذاکرات عمان بودیم جلیلی به من گفت: من دارم میرم آلماتی، اگر آمریکایی ها تو مسقط راست می گویند، بگو شرمن جلوی ما تو مذاکرات رسمی کوتاه بیاید. گفتم به تو چه!
حلقه جلیلی و عرض اندام در کوچه‌های خلوت روزهای آتش بس/ تندروهای برای گذاشتن چوب لای چرخ مذاکرات چه می‌کنند؟
سایت خبرآنلاین

حلقه جلیلی و عرض اندام در کوچه‌های خلوت روزهای آتش بس/ تندروهای برای گذاشتن چوب لای چرخ مذاکرات چه می‌کنند؟

جلیلی و یارانش که حضور کم رنگی را در ایام جنگ داشتند، این روزها به شدت فعال شدند و بار دیگر بازی های جناحی را از سرگرفتند.
جعبه‌سیاه هیولای قرن؛ این زن می‌تواند ترامپ را نابود کند!
سایت نامه نیوز

جعبه‌سیاه هیولای قرن؛ این زن می‌تواند ترامپ را نابود کند!

زنی که زمانی در محافل اشرافی لندن و نیویورک ‌می‌درخشید، حالا به جرم آماده‌سازی و قاچاق دختران زیر سن قانونی در حال گذران ۲۰ سال محکومیت خود است. زندگی او، که در ظاهر پر زرق و برق بود، با پیچیدگی‌ها و تاریکی‌هایی همراه است که درک شخصیت او را دشوار می‌کند. او حالا شیشه عمر ترامپ است چرا که رازهای مگوی …
         
فرهیختگان: آمریکا هنوز دنبال فروپاشی نظام است | اروپا واسطه توافق نیست؛ ابزار فشار جدید است
سایت رویداد‌ ۲۴

فرهیختگان: آمریکا هنوز دنبال فروپاشی نظام است | اروپا واسطه توافق نیست؛ ابزار فشار جدید است

فرهیختگان نوشت: اگر آمریکا در پی سرنگونی نظام ایران از طریق اقدام نظامی بوده و از مذاکره برای فریب بهره برده و این موضوع آشکار شده است، دلیلی برای مذاکره باقی نمی‌ماند؛ چه اینکه آمریکا تاکنون نشان نداده در هدفش تغییری ایجاد نشده است.
افزایش بی‌سابقه نقدینگی در ایران، زنگ خطری جدی برای اقتصاد/ صدای بحران را بشنوید | اقتصاد24
سایت اقتصاد ۲۴

افزایش بی‌سابقه نقدینگی در ایران، زنگ خطری جدی برای اقتصاد/ صدای بحران را بشنوید | اقتصاد24

آمار‌های اخیر نشان می‌دهد اقتصاد ایران در مسیر رشد نقدینگی با سرعتی فراتر از ظرفیت تولید حرکت می‌کند. ترکیب این وضعیت با تحریم‌های اقتصادی و فشار‌های تورمی، نیازمند سیاست‌گذاری دقیق و فوری است. اگر سیاست‌گذاران اقتصادی به سرعت تدابیر جدی اتخاذ نکنند، کشور با مشکلات تورمی و بی‌ثباتی‌های اقتصادی گسترده‌ای …
بازار مسکن از خریداران تهی شده است! / قیمت‌های دلخواه فروشندگان در آگهی‌ها مبنای تحلیل بازار نیست
سایت تجارت نیوز

بازار مسکن از خریداران تهی شده است! / قیمت‌های دلخواه فروشندگان در آگهی‌ها مبنای تحلیل بازار نیست

بازار مسکن تهران پس از جنگ ۱۲ روزه در عمیق‌ترین دوران رکود خود گرفتار و شرایط نامشخصی بر آن حکم‌فرما شده است. همچنین آمار دقیق و قابل استنادی از تعداد معاملات و قیمت‌ها در دسترس نیست و سامانه‌های رسمی ثبت قراردادها نیز عملا خاموش شده‌اند. داوود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران، در گفت‌وگو …
انتقاد تند جوان به بازگشت صدیقی؛ این تحقیر افکار عمومی است | به چهره‌های مسئله‌دار تریبون ندهید
سایت رویداد‌ ۲۴

انتقاد تند جوان به بازگشت صدیقی؛ این تحقیر افکار عمومی است | به چهره‌های مسئله‌دار تریبون ندهید

جوان نوشت: بازگرداندن امام‌جمعه‌ای که خانواده‌اش درگیر پرونده‌های مالی بوده‌اند، اقدامی است که مستقیماً با مطالبه اجتماعی برای شفافیت، عدالت و صداقت در تضاد است.
وقتی مترو و اتوبوس باعث تحقیر روانی مردم می شوند / فشارهای ذهنی، کنترل رفتار را از ما می گیرند / برنده ای در دعواهای شهری وجود ندارد
سایت رکنا

وقتی مترو و اتوبوس باعث تحقیر روانی مردم می شوند / فشارهای ذهنی، کنترل رفتار را از ما می گیرند / برنده ای در دعواهای شهری …

رکنا: یک مخاطب شناس کاربردی و مدرس دانشگاه به بیان توضیحاتی درباره عارضه‌های مهم ارتباطی شهروندان پرداخت و گفت: فرهنگ (همسایگی یعنی دوستی) فرهنگ بسیار خوب و قدیمی بین مردم بود که در دهه‌های ۶۰ به قبل وجود داشت و به نظر می‌رسد می‌تواند راهگشای بخش زیادی از این جو پر عارضه و پر تنش باشد.
تثبیت قیمت‌ها؛ میراث خیرخواهانه احمد توکلی برای ایران که شر بزرگ شد
سایت اعتماد آنلاین

تثبیت قیمت‌ها؛ میراث خیرخواهانه احمد توکلی برای ایران که شر بزرگ شد

روزنامه اعتماد نوشت: ایده توکلی و همفکران او از اجرای طرح تثبیت قیمت‌ها البته جلوگیری از افزایش قیمت برخی کالاها و خدمات اساسی بود اما منتقدان این طرح در همان زمان نیز هشدار می‌دادند که این خیرخواهی می‌تواند به شر بزرگی در اقتصاد ایران منجر شود.
اقتصاد در اسارت توهم
سایت بنکر

اقتصاد در اسارت توهم

ناترازی‌ها ریشه در کنار گذاشتن عقلانیت و خردورزی در اداره کشور دارند و از یک زاویه دیگر ناترازی و بحران‌های
نماینده مجلس: آب را وارد بازی های سیاسی کردیم/ مسیر را اشتباه رفتیم
خبرگزاری برنا

نماینده مجلس: آب را وارد بازی های سیاسی کردیم/ مسیر را اشتباه رفتیم

برنا - گروه سیاسی: عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، گفت: در بحث آب مسیر را غیر علمی و غیر کارشناسی رفتیم و آب را وارد بازی‌های سیاسی کردیم.
هشدار جدی عباس عبدی به پزشکیان: پوست خربزه زیر پای دولت انداخته‌اند | با تعریف کش‌دار از دروغ، همه را می‌توان مجرم کرد
سایت رویداد‌ ۲۴

هشدار جدی عباس عبدی به پزشکیان: پوست خربزه زیر پای دولت انداخته‌اند | با تعریف کش‌دار از دروغ، همه را می‌توان مجرم کرد

عباس عبدی در واکنش به لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» خطاب به دولت نوشت: پیشنهاد می‌شود این لایحه را پس بگیرید و به پرسش‌های اساسی درباره فلسفه وجودی و علل این قانون و مصادیق مهم آن پاسخ بدهید.
انگشت دوباره اتهام به ابر دزدی
روزنامه هفت صبح

انگشت دوباره اتهام به ابر دزدی

مقصر جدید کمبود آب در ایران مشخص شد!
جنگ بعدی بین ایران و اسرائیل انتحاری ترین جنگ تاریخ خواهد بود/ در 40 روز آینده شاهد یک دوراهی بزرگ در سیاست خارجی خواهیم بود / افراطیون تعلق خاطری به ایران و ایرانی بودن ندارند
سایت فرارو

جنگ بعدی بین ایران و اسرائیل انتحاری ترین جنگ تاریخ خواهد بود/ در 40 روز آینده شاهد یک دوراهی بزرگ در سیاست خارجی خواهیم …

اگر جنگ دیگری رخ دهد، به انتحاری ترین جنگ تاریخ تبدیل می شود. عده ای روسوفیل دوباره شروع به تبلیغات واهی کرده اند. یکی از همین روسوفیل ها 2 سال پیش به من کفت 2 سوخو35 دیده ام که در فرودگاه مهرآباد نشسته است. این ها در طول جنگ خجالت نکشیدند. من سیاست روسیه نسبت به ایران را به همین اس 300 تشبیه می کنم؛ …
دو خطای بزرگ
سایت روزنامه سازندگی

دو خطای بزرگ

بررسی نقش احمد توکلی در جهت‌دهی به سیاست‌های اقتصادی دهه‌های ۷۰ و ۸۰ که خسارات فراوانی برجای گذاشت
احیای طرح صیانت
سایت روزنامه سازندگی

احیای طرح صیانت

لایحه دوفوریتی مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی که از سوی دولت به مجلس ارائه شد، جنجال زیادی برانگیخت و حامیان دولت را به صف کرد تا علیه این لایحه که تهدید جدیدی علیه آزادی بیان در رسانه‌هاست، موضع بگیرند. سازندگی به بررسی این لایحه و اهداف آن پرداخته است
نقد «هم‌میهن» به عراقچی: با این حرف‌ها در مذاکره قفل نندازید
سایت نامه نیوز

نقد «هم‌میهن» به عراقچی: با این حرف‌ها در مذاکره قفل نندازید

روز گذشته و در پی تحولات اخیر، اولین دور گفت‌وگو میان مقامات ایرانی و سه کشور اروپایی در استانبول آغاز شد. روشن است که گفت‌وگو با اروپاییان به‌تنهایی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند. تجربه پیشین هم نشان داده که آنان نقش ایجابی موثری ندارند؛ فقط در پی حضور در مذاکرات و خوشه‌چینی تخریبی هستند و اکنون آمده‌اند …
چگونه بدترین قطعنامه تاریخ علیه ایران رقم خورد؟
سایت نامه نیوز

چگونه بدترین قطعنامه تاریخ علیه ایران رقم خورد؟

شورای امنیت سازمان ملل متحد بین سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۹ (۲۰۰۶-۲۰۱۰) شش قطعنامه علیه ایران به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان تصویب کرد که چهار مورد آن بین سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ (۲۰۰۷-۲۰۱۱) تحریم‌ها و خواسته‌های مشخصی را علیه تهران اعمال نمود. این گزارش محتوای قطعنامه‌های ۱۷۴۷، ۱۸۰۳، ۱۸۳۵ و ۱۹۲۹ را به‌صورت …
جنگ مارا تکه و پـاره کرد/روایت‌هایی از زندگی در روزهای پس از جنگ که همچنان در تعلیق مانده است
سایت هم میهن

جنگ مارا تکه و پـاره کرد/روایت‌هایی از زندگی در روزهای پس از جنگ که همچنان در تعلیق مانده است

جنگ ۱۲ روز طول کشید اما ابعاد سهمگینی داشت، به‌ویژه در تهران. اما مسئله این است که این وضعیت می‌تواند پابرجا بماند، شدت پیدا کند، حتی تغییر چهره بدهد، در پشت انگیزه‌های ما بنشیند و ما را از فردی که زنده و امیدوار است و در جای خودش جنگنده است، به فردی ترس‌خورده، محافظه‌کار، ناامید و دل‌مرده تبدیل کند
         
سیاست و ضدِسیاست/درباره بیانیه مهندس موسوی و حاشیه‌های آن
سایت هم میهن

سیاست و ضدِسیاست/درباره بیانیه مهندس موسوی و حاشیه‌های آن

غایتِ سیاست، حفظ جامعه و کشور است. هیچ غایتی بالاتر از این نیست. هیچ ارزشی والاتر از آن وجود ندارد. سیاستی که جامعه و کشور را در معرض نابودی و تباهی قرار دهد، در واقع سیاست نیست، ضدِسیاست است.
         
چارسوق: با وجود اینکه امسال کمتر از پارسال برق مصرف کردیم؛ خاموشی‌ها بیشتر شده است!
سایت اقتصاد 120

چارسوق: با وجود اینکه امسال کمتر از پارسال برق مصرف کردیم؛ خاموشی‌ها بیشتر شده است!

آمارهای رسمی نشان می‌دهد اوج مصرف برق در روزهای گرم سال جاری حتی از مدت مشابه سال قبل کمتر است.
فرانسه، فلسطین و معادلات جدید خاورمیانه؛ تصمیم جنجالی مکرون در آستانه مجمع عمومی سازمان ملل
روزنامه شرق

فرانسه، فلسطین و معادلات جدید خاورمیانه؛ تصمیم جنجالی مکرون در آستانه مجمع عمومی سازمان ملل

تصمیم جنجالی فرانسه برای به رسمیت شناختن «کشور فلسطین» در مجمع عمومی پیش روی سازمان ملل موجی از واکنش‌های بین‌المللی را به دنبال داشته است. این تصمیم، ضمن انعکاس تحولات میدانی غزه و فشارهای جهانی، مناسبات پاریس و تل‌آویو را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.
داستان ناهید کلوشانی در جنگ ۱۲ روزه
روزنامه شرق

داستان ناهید کلوشانی در جنگ ۱۲ روزه

در قسمت دوم مجموعه مستند راز گل سرخ ، ناهید کلوشانی از لحظه ای می گوید که تماس تلفنی، خبر ویرانی خانه اش را داد؛ خانه ای که
تصمیم درباره تمدید مهلت مکانیسم ماشه ممکن است به یک احتمال واقعی تبدیل شود/ یک تغییر جزئی در موضع ایران دیده می‌شود
سایت خبرفوری

تصمیم درباره تمدید مهلت مکانیسم ماشه ممکن است به یک احتمال واقعی تبدیل شود/ یک تغییر جزئی در موضع ایران دیده می‌شود

خبرنگار وال استریت ژورنال در پس از گفتگوهای امروز اروپا با ایران در کنسولگری استانبول تصریح کرد که امروز نه پیشرفت عمده‌ای در مذاکرات حاصل شد و نه شکست خاصی.
پیش‌بینی مهم از آینده بازار خودرو
سایت هم میهن

پیش‌بینی مهم از آینده بازار خودرو

کارشناس حوزه خودرو به تحلیل روند قیمت خودرو طی روزهای اخیر و پیش‌بینی‌های خود برای هفته‌های آینده پرداخت.
نقد فیلم زن و بچه | درامی خفه‌کننده که نفس را بند می‌آورد
سایت سلام سینما

نقد فیلم زن و بچه | درامی خفه‌کننده که نفس را بند می‌آورد

«زن و بچه» آخرین ساخته سعید روستایی با بازی درخشان پریناز ایزدیار، روایتی تلخ و تکان‌دهنده از فروپاشی آرام یک خانواده در تهران است؛ فیلمی پرتعلیق، پرزخم، و عمیقاً انسانی.
آخرین خبر از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد و امیرحسین خالقی
سایت هم میهن

آخرین خبر از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد و امیرحسین خالقی

رئیس کل دادگستری استان تهران در رابطه با پرونده قتل الهه حسین‌نژاد و امیرحسین خالقی توضیحاتی ارائه کرد.
جنگ 12 روزه و آینده ایران؛ محسن جلیلوند: آمریکا و اسرائیل به دنبال این هستند که ایران را «تسلیم بلاشرط» کنند/ ایران را در وضعیت «بی تعادلی استراتژیک» قرار داده اند | شفقنا
سایت شفقنا

جنگ 12 روزه و آینده ایران؛ محسن جلیلوند: آمریکا و اسرائیل به دنبال این هستند که ایران را «تسلیم بلاشرط» کنند/ ایران را در …

شفقنا آینده- یک تحلیلگر مسائل منطقه و آینده پژوه می گوید: یک نظریه ای وجود دارد به نام «بی تعادلی استراتژیک». آمریکا و اسرائیل ایران را در این وضعیت گذاشته اند یعنی وقتی آتش بس می شود باید همیشه آماده باش باشیم. وقتی ایران را در بی تعادلی استراتژیک قرار می دهند هزینه ها سه [ ]
چرا ایران در حلقه ترانزیت منطقه جایی ندارد؟
سایت نبض بازار

چرا ایران در حلقه ترانزیت منطقه جایی ندارد؟

با وجود موقعیت استراتژیک بی‌نظیر در قلب مسیر‌های تجاری منطقه، ایران هنوز نتوانسته از ظرفیت‌های ترانزیتی خود بهره‌برداری کند. نه‌تنها اتصال به کریدور‌های بین‌المللی با موانع حقوقی و ساختاری مواجه است، بلکه دانش لجستیک و رویکرد تجاری نیز در میان سیاست‌گذاران غایب است؛ عاملی که کشور را از رقبا عقب نگه داشته …
معجزۀ ساخت بشر میلی
سایت اکوایران

معجزۀ ساخت بشر میلی

اکوایران: در حالی که جهان به ترکیب پوپولیستی ترامپ با تعرفه‌های متقابل و کسری‌های بزرگ و زیبا خیره شده است، میلی دارد معجزۀ ساخت بشری خلق می‌کند که باید دل همه اقتصاددانان کلاسیک را شاد و نبض همه لیبرتارین‌های سیاسی را تند کند.
پرتاب بومی «ناهید ۲» از شرق روسیه؛ ایران به‌دنبال جای پا در مدار زمین‌آهنگ
خبرگزاری ایسنا

پرتاب بومی «ناهید ۲» از شرق روسیه؛ ایران به‌دنبال جای پا در مدار زمین‌آهنگ

با وجود تأخیر در پرتاب، ماهواره مخابراتی «ناهید ۲» سرانجام به‌عنوان گامی مهم در مسیر دستیابی ایران به مدار زمین‌آهنگ طراحی و آماده‌سازی شد و صبح امروز ماهواره‌ای بومی با هدف ارتقاء فناوری‌های ارتباطی، تقویت زیرساخت‌های مخابراتی و آزمون مسیر ورود به مدارهای GEO از شرق روسیه به فضا رفت.