پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا
پفك گردویی
مواد لازم
زرده تخم مرغ۳ عدد
پودرقند۱۵۰ گرم
مغز گردوی خشك شده یك فنجان
آردیك قاشق مرباخوری
بیكینگ پودریك قاشق چایخوری
هل یا وانیل كمی
طرز تهیه:
زرده تخم مرغها را به هم میزنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا ۵ دقیقه به هم میزنیم. سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم میزنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه میكنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید ۱۵ دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده میافزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمیداریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار میدهیم، تا پفكها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر ۳۰۰ درجه فارنهایت و زمان پخت ۱۵ دقیقه است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست