شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

نمره ایتالیائی ها در بازی مقابل آمریکا


نمره ایتالیائی ها در بازی مقابل آمریکا

کسب یک امتیاز مقابل چک برای صعود ایتالیائی ها کافی خواهد بود, زیرا در این صورت ایتالیا ۵ امتیازی می شود و چک ۴ امتیازی اما اگر غنا در آخرین بازی خود آمریکا را ببرد, در صدر قرار می گیرد

ایتالیا در دومین بازی خود در جام جهانی جاری با تساوی یک بر یک برابر تیم آمریکا متوقف شد. بسیاری از تحلیلگران، ایتالیا را مدعی عنوان قهرمانی می‌دانند و بازی اول این تیم مقابل غنا که به شکست ۲ بر صفر تیم آفریقائی انجامید، این افراد را در پیش‌بینی خود مصمم‌تر کرد.

اما تساوی برابر آمریکا و عملکرد نامطلوب بسیاری از بازیکنان برجسته ایتالیا، باعث ناامیدی عده زیادی از هواداران گردید. انتقادها از ایتالیا افزایش یافته و محبوبیت مارچلو لیپی، مربی تیم متزلزل شده است.

اگر ایتالیا، آمریکا را می‌برد، می‌توانست ۶ امتیازی شده و به مرحله بعدی صعود کند، اما تساوی موجب شد تا آخرین بازی ایتالیا و تیم‌های همگروه آنان در هفته آخر مرحله گروهی، بسیار حساس‌تر و دلهره‌آورتر شود.

ایتالیا اگر خواهان بازیافتن اعتقاد هواداران و تحلیلگران به لاجوردی‌‌پوشان خود است، باید چک را شکست دهد تا آخرین پله ترقی به مرحله بعدی را کامل کند.

در گروه E رقابت‌های جام جهانی جاری، ایتالیا، چک و غنا هرکدام ۳ امتیاز دارند و آمریکا یک امتیازی است و حساس‌ترین و دشوارترین بازی هفته آخر میان چک و ایتالیا خواهد بود که در آن دیدار، این ۲ حریف سرسخت اروپائی برای صعود می‌جنگند.

● جی‌جی بوفون: ۶ از ۱۰

شاید آمده بود که فقط سانتر کند. او فقط توانست گلبه خودی ”زاکاردو“ را که از فاصله نزدیک زده شد، تماشا کند. هنگامی‌که ”مک پراید“ در آفساید قرار گرفت: شرمندگی‌های بوفون پوشانده شد.

● کریستین زاکاردو: ۵

او در این بازی ثابت کرد چرا دعوت وی به تیم ملی و انتخابش در این دیدار تا به این اندازه جنجال‌برانگیز است. کریستین پانوچی، دانیله بونرا و ماسمواردو گزینه‌های مطمئن‌تری هستند که میظتوانستند جانشین او شوند.

● فابیو کاناوارو: ۷

او یک بار دیگر ثابت کرد با وجود جثه نسبتاً کوچکش یک طول است. او با استقامت، ولع ‌بازی و افتخاری که در بازی به نمایش گذاشت، خود را به‌عنوان یک بازیکن شگفتی‌ساز معرفی نمود.

● الساندرو نستا: ۵/۶

او آنچه را که مقابل غنا به نمایش گذاشت برابر آمریکا نیز ادامه داد و توانست از حرکت مهاجمان حریف بکاهد. برخی از تکل‌های او واقعاً دیدنی بود.

● جیانلوکا زامبروتا: ۷

او یکی از درخشان‌ترین بازی‌ها را در میان عملکرد نسبتاً ضعیف دیگر بازیکنان ایتالیا ارائه داد. زامبروتا در سراسر زمین سرزنده و سرحال بود و بازیکن کلیدی ایتالیا نیز بود. او هرگز باشگاه یا کشورش را ناامید نمی‌کند.

● آندرآ پیرلو: ۷

بار دیگر خط هافبک را مستحکم‌تر ساخت و عملکرد او مقابل غنا نیز قابل توجه بود. او می‌تواند برای هر تیمی یک ”ماشینِ کمکی“ باشد، اما نکته تأسف‌آور این است که فقط آلبرتو گیلاردینو می‌تواند از کمک‌های او بهره ببرد.

● دانیله ده‌روسی: ۲

این پسر هنوز باید چیرهای بیشتری بیاموزد. کارت قرمزی که او دریافت کرد، پیشرفت ایتالیا در این رقابت‌ها را به مخاطره انداخت. او هنوز فرق میان هجومی بودن و بی‌توجهی به حریفان را نمی‌داند. واقعاً شرم‌آور است.

● سیمونه پروتا: ۶

او در بازی اول ایتالیا بسیار خوب بود و به همین دلیل انتظار می‌رفت که در این دیدار نیز عملکرد مطلوبی ارائه دهد. البته او در بازی برابر آمریکا به‌تدریج خود را در جریان بازی قرار داد؛ اما در مجموع کند و خارج از پستش بود. او با وجود مصدومیت آشکارش در زمین ماند.

● فرانچسکو توتی: ۵

وی ۳۴ دقیقه پس از اخراج ده‌روسی قربانی شد، اما برای آنکه مربی را از تعویضش منصرف‌ کند، تا آن لحظه کار زیادی نکرده بود.

توتی کند بود و معمولاً خارج از حال و هوای بازی بود. اکنون سؤال اصلی در مورد او این است که آیا به بازی مقبل چک فرستاده می‌شود یا نه؟

● آلبرتو گیلاردینو: ۶

او گل زیبائی زد و تیمش را جلو انداخت، اما ایتالیا از این بازیکن میلان انتظارات بیشتری داشت، به‌ویژه هنگامی‌که ایتالیائی‌ها ۱۰ نفره برابر آمریکای ۹ نفره بازی می‌کردند.

● لوکا تونی: ۵/۵

امید گلزنی ایتالیا را چه شده است؟ آمریکائی‌ها اجازه ندادند که فرصت گلزنی زیادی در اختیار وی قرار گیرد و گاهی بازیکنان حریف با او بدرفتاری کردند، با این حال ایتالیا به گل‌ها و سرعت او نیاز داشت.

● گنارو گتوسو: ۵/۶

او هم وارد شد تا خط هافبک ایتالیا به یک واحد منسجم‌تری مبدل شود. با توجه به مصدومیت وی در ۲ هفته گذشته، عملکرد او باید بسیار خوب توصیف کرد. ده‌روسی باید گتوسو را الگوی خود قرار دهد و چیزهای زیادی از او بیاموزد.

● وینچنزو یاکینتا: ۵/۵

او در این دیدار فرصت دیگری یافت تا یک گل پیروزی‌بخش برای ایتالیا بزند، اما معمولاً در تله ‌آفساید حری می‌افتاد و این مسئله او را ناکام گذاشت.

● الساندرو دل‌پیه‌رو: ۶

دل‌پیه‌رو با برخی حرکات و پاس‌های بلند، سطح عملکرد تیمش را در مقایسه با حریف بالا برد، اما آنگونه که انتظار می‌رفت، نتوانست نقش یک بازیکن تازه‌وارد باطراوت را ایفاء کند. حرکات نمایشی او زیاد بود، اما بدون هدف صورت می‌گرفت و این ناامیدکننده است.

● مارچلو لیپی: ۵/۵

تردیدی نیست که از مهاجمانش زیاد کار کشیده بود و برخی از کاستی‌های خط هافبک را نادیده گرفته بود. اما شاید بزرگترین اشتباه روی تأکید فراوان بر حفظ زاکاردو در زمین بود، زاکاردوئی که باید به او لقب ”مهاجم آمریکا“ را داد.

با توجه به اهمیت آخرین بازی گروهی تیم‌های گروه E سرنوشت ایتالیا در ۳ وضعیت بود، باخت یا تساوی بررسی می‌شود:

▪ اگر ایتالیا پیروز شود

پیروزی ایتالیا برابر پارل ندود و هموطنانش موجب می‌شود ایتالیا در صدر گروه B قرار گیرد و به دور دوم صعود کند و در آنجا با تیم دوم گروه F (گروه متعلق به برزیل) بازی خواهد کرد.

▪ اگر ایتالیا شکست بخورد

اگر این تیم ببازد یک راه نجات وجود دارد و آن پیروزی یا تساوی آمریکا برابر غنا است که باعث می‌شود ایتالیا در رده دوم قرار گیرد، اما ایتالیا نمی‌تواند زیاد به این وضعیت امیدوار باشد.

▪ اگر ایتالیا به تساوی برسد

کسب یک امتیاز مقابل چک برای صعود ایتالیائی‌ها کافی خواهد بود، زیرا در این‌صورت ایتالیا ۵ امتیازی می‌شود و چک ۴ امتیازی. اما اگر غنا در آخرین بازی خود آمریکا را ببرد، در صدر قرار می‌گیرد.



همچنین مشاهده کنید