چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
گیاهان خشك كردنی
بعضی از گیاهان برای خشك كردن مناسب نیستند؛ جعفری، پیازچه، رازیانه از این دسته هستند. رایحهی گیاهی مثل ریحان با خشك شدن از بین میرود. بعضی از گیاهان با خشك شدن نه تنها بو مزهی خود را از دست میدهند، بلكه هر بیشتر از مدت خشك شدن آن بگذرد (به عنوان مثال سه تا شش ماه) مثل علف خشك میشوند .
در مقابل برخی از سبزیها مثل برگ بو و ارگانو هر بیشتر از مدت خشك شدن آنها بگذرد، عطر و مزهی آنها بهتر شده و در واقع این دسته از سبزیها بندرت تازه مصرف میشوند. برای اینكه عطر و مزهی گیاهان خشك شده را بازگردانید، باید ابتدا آنها را در یك مایع مثل سركه، آبلیمو یا روغن مایع مناسب با غذای مورد نظر، خیس كنید .
جدیدترین روش استفاده از سبزیها در آشپزخانه به صورت یخزده است كه گرانتر از سبزیهای خشك شده تمام میشود، اما عطر و مزهی آنها بیشتر حفظ شده و هنگام پخته شدن با غذا شباهت بیشتری به سبزی تازه دارند. از مخلوط سبزی یخزده و خشك هم میتوان استفاده كرد. در این صورت باید از نسبت یك به یك استفاده شود .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت ریاست جمهوری امام خمینی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور رهبر انقلاب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
محیط زیست تهران پلیس راهور قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی سیاست ترافیک خانواده بارش باران مشهد سیل
قیمت طلا قیمت دلار خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازار خودرو برق دلار مالیات بازنشستگان
مجید قناد فضای مجازی عمو قناد تلویزیون سینما پیمان جبلی امام خمینی (ره) سینمای ایران فیلم موسیقی دفاع مقدس شعر
فضا دانش بنیان
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا روسیه جنگ غزه لبنان ترکیه حماس سوریه حزب الله لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال رضا درویش باشگاه پرسپولیس جواد نکونام لیگ برتر ایران والیبال کیلیان امباپه
ناسا اینترنت سامسونگ اینستاگرام گوگل اپل
کاهش وزن صبحانه استرس