دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
ترشی لیته
مواد لازم
گل کلم ۱کیلو
بادنجان ۱ کیلو
هویج ۵۰۰ گرم
تمبر هندی ۱ بسته
سرکه به اندازه لازم
تخم گشنیز، زنجبیل ، سیاه دانه آسیاب کرده ۲ قاشق غذاخوری
موسیر ۲۰۰ گرم
سیر ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زرد چوبه به اندازه لازم
طرز تهیه
بادنجانها را حلقه حلقه کرده و به آن نمک بپاشید بعد از یک روز آن ها را آبکش کنید. تمام مواد را خرد کنید در مخلوط آب،سرکه(۱ لیوان)، نمک، فلفل و زرد چوبه بجوشانید. کمی که نرم شد کافی است مواد را داخل آبکش بریزید تا آب آن خارج شود. سپس تمام مواد را چرخ کنید. ادویه ها را می توانید همزمان با جوشاندن مواد اضافه کنید و یا می توانید بعد از چرخ شدن لابه لای آن بریزید لیته ها را در ظرفی مورد نظر بریزید تمبر هندی را با سرکه مخلوط کنید و آن را صاف کنید و آب سرکه را به مواد اضافه کنید. مقداری سرکه روی آن بریزید. البته کمی سرکه داشته باشد نه اینکه مواد در سرکه معلق باشد. در ظرف را بسته و در جای خنک نگهدارید. در ضمن به جای تمبر هندی می توانید از رب انار هم استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
سلامت هواشناسی اصفهان شهرداری تهران تهران قتل فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
بانک مرکزی خودرو بنزین بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
کاهش وزن دیابت توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب