سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
موادغذایی جایگزین برای تامین امگا۳ بدن
ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نشده مورد نیاز بدن است. اما برخی از افراد، ممکن است طعم ماهی را دوست نداشته باشند. اما سوال اینجاست که این افراد چگونه امگا۳ مورد نیاز بدنشان را تامین کنند؟
در یک مطالعه در انگلستان مشخص شده که بدن انسان پس از مصرف برخی خوراک های گیاهی که حاوی آلفالینولنیک اسید هستند، آن را به امگا۳ تبدیل می کند. نتایج به دست آمده از آزمایش خون زنانی که در این تحقیق شرکت کرده اند نشان داده که زنانی که به جای ماهی، موادغذایی جایگزین را برای دریافت امگا۳ مصرف کرده اند، به مراتب از سلامت بیشتری برخوردارند.
گردو، روغن کتان، توفو، روغن کانولا و روغن سویا، از جمله این موادغذایی هستند. میزان امگا۳ در آنها، تنها ده درصد کمتر از ماهی است.
اگر شما علاقه چندانی به بو و طعم ماهی ندارید، می توانید از این موادغذایی به عنوان جایگزین ماهی در تامین امگا۳ استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان