یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
کاپ کیک کوینولا و بوقلمون
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت بوقلمون چرخ شده
سه چهارم فنجان کوینولای پخته
نیم فنجان جو دوسر
۱ عدد پیاز سبز، خرد شده
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق جعفری تازه، خرد شده
۱ قاشق زیره سبز
۱ قاشق سس ایتالیایی
نیم قاشق چایخوری نمک
کمی فلفل سیاه
کمی پودر سیر
۱ فنجان پنیر موزارلای، رنده شده
طرز تهیه:
۱. در کاسه بزرگی، گوشت بوقلمون، کوینولا، جو دوسر، پیاز سبز، تخم مرغ، جعفری، زیره سبز، سس ایتالیایی، نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کنید.
۲. کاملاً هم بزنید تا به خورد هم بروند.
۳. فر را بگذارید تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. قالب ۱۲ تایی مافین را چرب کنید و از مخلوط داخل قالب ها بریزید. بگذارید نیم ساعت در فر بپزد و از فر دربیاورید.
۴. پنیر موزارلا رنده شده را روی هر کدام بپاشید و دوباره ۲ تا ۳ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.
۵. از فر دربیاورید و بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه سرد شود. سپس آنها را از قالب دربیاورید و با سس و سبزیجاتی مانند کاهو سرو کنید.
کاپ کیک های کوینولا و گوشت بوقلمون با سبزیجات و سس سرو می شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست