یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
رولت خرما و گردو
مواد لازم
شیر ۴/۱ پیمانه
روغن مایع ۴/۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر ۴/۱ پیمانه
وانیل کمی
آرد ۱ و ۲/۱ پیمانه ( تا جائیکه خمیر به دست نچسبد )
گردو ، کنجد و سفیده تخم مرغ به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، شیر ، پودر شکر و وانیل را در ظرفی ظرفی ریخته با قاشق بهم زده . کم کم آرد اضافه کرده تا جائیکه خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی بدست آید . خمیر را در کیسه به مدت ۱ ساعت نگه داشته . سپس با وردنه به قطر کمتر از ۵/۰ سانتی متر باز کرده چهار گوش برش داده و لای هر برش را ۱ عدد خرما که بجای هسته آن مغز گردو قرار داده ، گذاشته و خمیر را بصورت رول به دور خرما می پیچانیم در سفیده تخم مرغ زده در کنجد غلطانده در سینی فر قرار داده بمدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط قرار می دهیم تا کاملا طلایی رنگ شود .
groohashpazi.blogfa.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست