یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

قرابیه ارده و گردو


قرابیه ارده و گردو

این شیرینی یا قرابیه با ارده تهیه شده و بافت نسبتاً تردی دارد که عطر ارده در آن بسیار مشهود بوده و طعم خوبی به آن می‌دهد.

● مواد لازم:
▪ اَرده ۱ پیمانه
▪ کره یا مارگارین آب شده ۰۰۱ …

این شیرینی یا قرابیه با ارده تهیه شده و بافت نسبتاً تردی دارد که عطر ارده در آن بسیار مشهود بوده و طعم خوبی به آن می‌دهد.

مواد لازم:

اَرده ۱ پیمانه

کره یا مارگارین آب شده ۰۰۱ گرم

پودر شکر ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ ۱ عدد

بیکینگ پودر ‏ یک قاشق مرباخوری

آرد به میزان لازم

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

گردوی خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:

اَرده، مارگارین، پودر شکر و زرده تخم مرغ را داخل ظرف گودی بریزید و خوب مخلوط کنید (با همزن دستی). بیکینگ پودر را اضافه کرده و سپس آرد الک شده را به مایه شیرینی اضافه کنید. میزان اضافه کردن آرد باید در حدی باشد که خمیرِ قابل شکل دهی به دست آید. خمیر لطیفی که در دست قابلیت شکل دهی داشته باشد. وقتی خمیر به این مرحله رسید، دیگر آرد اضافه نکنید. اضافه کردن بیش از حد آرد باعث سفت شدن شیرینی خواهد شد.‏

از خمیر تکه‌های کوچکی به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. روی شیرینی‌ها را ابتدا سفیده تخم مرغ زده شده (سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی درآید و کمی کف کند) بزنید و روی آن یک تکه گردو قرار دهید و با دست کمی گردو را به داخل شیرینی فشار دهید و داخل سینی فر بچینید.‏

سینی فر را باید از قبل کاغذ روغنی انداخته باشید. شیرینی‌ها را داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید قرار دهید و تا زمانی که کمی تغیر رنگ داده و بسیار کم طلایی شود، بپزید.‏