سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
بیسکویت دارچین
مواد لازم:
کره:
نصف لیوان
شکر:
یک لیوان
تخم مرغ:
یک عدد
شیر:
سه چهارم لیوان
وانیل:
یک قاشق مرباخوری
آرد:
۲ لیوان
جوش شیرین:
نصف قاشق مرباخوری
نمک:
نصف قاشق مرباخوری
شکر:
یک چهارم لیوان
دارچین:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
حدود نصف قاشق مرباخوری آب لیمو و یا سرکه سفید در شیر بریزید و کنار بگذارید تا ببرد. کره، شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا نرم شود. شیر بریده و وانیل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک و کمی سفت شود. با استفاده از قاشق مرباخوری خمیر را به اندازه توپ های کوچک روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فری که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم شده به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بگذارید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی ایران شهادت بالگرد حسین امیرعبداللهیان تبریز
تهران هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران بارش باران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس مشهد سیل قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو بورس قیمت طلا خودرو بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان بازنشستگان سایپا
سینمای ایران تلویزیون سینما لیلا حاتمی جشنواره کن سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرآن کریم
کنکور ۱۴۰۳ تجهیزات پزشکی دانش بنیان باتری تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی روسیه غزه ترکیه اسرائیل آمریکا امیرعبداللهیان فلسطین جنگ غزه چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر والیبال لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل فناوری
سرطان نوشیدن آب سلامت قهوه مغز رژیم غذایی طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی