سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت دارچین


بیسکویت دارچین

● مواد لازم:
▪ کره: نصف لیوان
▪ شکر: یک لیوان
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ شیر: سه چهارم لیوان
▪ وانیل: یک قاشق مرباخوری
▪ آرد: ۲ لیوان
▪ جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ شکر: …

مواد لازم:

کره:

نصف لیوان

شکر:

یک لیوان

تخم مرغ:

یک عدد

شیر:

سه چهارم لیوان

وانیل:

یک قاشق مرباخوری

آرد:

۲ لیوان

جوش شیرین:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

شکر:

یک چهارم لیوان

دارچین:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

حدود نصف قاشق مرباخوری آب لیمو و یا سرکه سفید در شیر بریزید و کنار بگذارید تا ببرد. کره، شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا نرم شود. شیر بریده و وانیل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک و به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک و کمی سفت شود. با استفاده از قاشق مرباخوری خمیر را به اندازه توپ های کوچک روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فری که از قبل روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم شده به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بگذارید.