پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
«مانیکوتی» سیب زمینی را حتما امتحان کنید!
مانیکوتی، لوله های بزرگی از پاستا است که معمولاً داخل آن را پر می کنند. مانیکوتی معمولاً با سس "بشامل" سفید و سنتی ایتالیایی که از رومانو یا پنیر پارمزان درست شده یا با سس قرمز یا با هر دو سرو می شود.
داخل آن با پنیر ریکوتا و اسفناج و ... پر می شود. در اینجا روش تهیه مانیکوتی با سیب زمینی آموزش داده شده است.
• مواد لازم برای پاستا:
۳ فنجان آرد
۴ عدد تخم مرغ
ربع فنجان روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
• مواد لازم برای سس:
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
روغن زیتون
نمک، فلفل قرمز
رب گوجه فرنگی یا کنسرو گوجه فرنگی
آویشن
• مواد لازم برای داخل مانیکوتی:
۳ عدد سیب زمینی
۱ دسته ریحان
۲ فنجان پنیر ریکوتا
۲ فنجان پنیر موزارلای رنده شده
۲ عدد تخم مرغ
نمک به مقدار لازم
• روش تهیه:
۱. برای تهیه پاستا، آرد را داخل کاسه ای بریزید و به آن تخم مرغ ها، روغن زیتون و نمک را اضافه کنید. با چنگال تخم مرغ ها و نمک و روغن را بزنید تا کم کم با آرد مخلوط شود. وقتی خوب مخلوط شد، شروع کنید و با دست هایتان خمیر را ورز دهید. وقتی خمیر یکنواختی بدست آمد آن را داخل کیسه پلاستیکی بپیچید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند.
۲. برای تهیه سس، پیاز و سیر را خرد کنید. کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید و پیاز را ده دقیقه تفت دهید. سپس سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر حرارت دهید. کنسرو گوجه فرنگی (یا رب) و آویشن را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه بپزید. سپس آن را از روی شعله بردارید.
۳. برای تهیه مواد داخل مانیکوتی، سیب زمینی ها را حدود یک ساعت بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و داخل کاسه ای خوب له کنید. ریحان را نیز خرد کنید. حالا همه مواد را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۴. خمیر پاستا را به نازک ترین لایه ممکن درآورید. آن را به دو مربع بزرگ ببرید که داخل ظرف فر خوب جا بگیرد. این دو مربع را به مدت دو دقیقه در آب جوش بیندازید و سپس درآورید. حالا آن را روی بشقاب یا تخته ای پهن کنید و یک قاشق پر از مواد داخل مانیکوتی را به آن اضافه کنید. پاستا را دور آن بپیچید و آن را روی ظرف فر بگذارید. باید به زیر آن کمی سس زده باشید. این کار را برای همه مواد انجام دهید تا در نهایت حدود ۱۲ مانیکوتی داشته باشید.
۵. برای پخت مانیکوتی، سس باقیمانده و کمی موزارلا روی آن بریزید و حدود یک ساعت ظرف را داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا مانیکوتی بپزد. اگر روی آن طلایی نشد، بگذارید کمی بیشتر در فر بماند. سپس از فر درآورید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست