پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
كیك نارگیلی
زمانه تهیه: ۴۵ دقیقه
زمان طبخ: ۴۰ الی ۵۰ دقیقه
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ
حدود ۶ قاشق بزرگ شیر
۱۰۰ گرم پودرقند
۱۷۵ گرم آرد سفید
۷۵ گرم پودر نارگیل
۲ قاشق چایخوری بیكینگ پودر
۱۰۰ گرم كره یا مارگارین
۲ قاشق بزرگ پودر نارگیل و یك قاشق شكر برای روی كیك
تخم مرغ ها را در ظرف مدرجی ریخته و به آرامی می زنیم. سپس آنقدر به آن شیر اضافه می كنیم كه حجم آن به ۱۵۰ میلی لیتر برسد. نیمی از پودر قند و نارگیل را اضافه می كنیم و مواد را خوب مخلوط كرده، می گذاریم مایه به مدت ۳۰ دقیقه بماند.آرد و بیكینگ پودر را در ظرف گودی الك می كنیم و باقیمانده پودر قند را با آن مخلوط می كنیم. كره را اضافه كرده، با دست مخلوط می كنیم تا به صورت گلوله های نرم و ریزی درآید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ و نارگیل را به آن می افزاییم و به آرامی هم می زنیم تا مواد كاملاً مخلوط شوند. این مایه را در قالب مستطیل شكل (۴۵۰ گرمی) كه قبلاً آن را چرب كرده و كمی آرد در آن پاشیده ایم، می ریزیم. پودر نارگیل و شكر را مخلوط می كنیم و روی سطح كیك می پاشیم. آن را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر كه از قبل گرم كرده ایم با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت می پزیم. سپس از فر خارج كرده، بر روی یك شبكه سیمی برمی گردانیم تا سرد شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست