دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

ماهی كبابی


●مواد لازم (برای ۴ نفر)
ماهی درشت= ۱ عدد
آب لیمو تازه= نیم پیمانه
روغن زیتون= نیم پیمانه
گشنیز =۵۰ گرم
جعفری =۵۰ گرم ن
عناع ۵۰ گرم
زعفران ۲/۱= قاشق مربا خوری ن
نمک و فلفل سیاه
●طرز تهیه:
تخم …

مواد لازم (برای ۴ نفر)

ماهی درشت= ۱ عدد

آب لیمو تازه= نیم پیمانه

روغن زیتون= نیم پیمانه

گشنیز =۵۰ گرم

جعفری =۵۰ گرم ن

عناع ۵۰ گرم

زعفران ۲/۱= قاشق مربا خوری ن

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

تخم داخل شکم ماهی را بعد از خالی کردن و شستن جدا می نماییم و با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری پیاز کمی سرخ می کنیم بعد سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با تخم ماهی مخلوط می کنیم و باز هم کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به مایه می زنیم آنگاه گردو و زرشک را داخل این مایه میریزیم و ظرف را از روی آتش بر می داریم (سپس شکم ماهی را چاک کوچکی میدهیم محتویات داخل آنرا خارج کرده تمیز می شوییم ) و داخل شکم ماهی را با مایه فوق پر می کنیم بعد ته سینی را کمی چرب می کنیم و ماهی را بهمان حالتی که در آب شنا می کند در سینی قرار می دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار میدهیم و بعد از یک ربع بیرون می آوریم پوست آنرا می کنیم و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و به ماهی می زنیم و در حدود یکساعت ماهی را طبخ میکنیم وقتی پخته و آماده شد ماهی را از فر خارج می کنیم و از سینی برمی داریم و در دیس قرار می دهیم و اطراف آنرا با جعفری و حلقه های لیمو ترش تزیین می کنیم . مقدء ?ری ا ز سس را روی ماهی میدهیم و بقیه را درسس خوری بر سر میز میبریم . ماهی معمو۶۵۲۷۱; با سبزی پلو در روز اول عید در ایران صرف می شود.