پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
دسر ترامیسیو
مواد لازم:
دریم ویپ=۲ پاکت
کرم کارامل=۲ پاکت
خامه=۱ و ۲/۱ لیوان
پنیر خامه ای=۱ لیوان
وانیل=کمی
بیسکویت چای ساده=به مقدار لازم
شیر=۲/۱ لیوان
پودر کاکائو=به مقدار لازم
شکلات توریستی برای اطراف دسر=به مقدار لازم
طرز تهیه:
دریم ویپ را همراه نصف لیوان شیر و کمی وانیل در ظرفی با همزن برقی بزنید.
پنیر و خامه و پودر کرم کارامل را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید.
در سینی مخصوص چیز کیک طبق شکل شکلاتهای توریستی یا هر نوع شکلات انگشتی دلخواه خود را بچینید.
در ظرفی کوچک ۲/۱ لیوان شیر را با یک قاشق غذاخوری نسکافه مخلوط کرده سپس بیسکویت ها را در شیر خیسانده طبق شکل در ظرف بچینید بطوریکه تمام سطح ظرف را پر کند.
روی بیسکویت ها کمی از مواد ریخته روی آن را با قاشق صاف کرده سپس دوباره بیسکویت ها را در محلول شیر و نسکافه خیسانده و به صورت منظم روی سطح مواد بچینید.
مواد باقیمانده را روی سطح بیسکویت ها ریخته و با قاشق صاف کنید سپس روی مواد را با پودر کاکائو بپوشانید.
ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
دور سینی را از آن جدا کرده دسر را به قطعات کوچک ببرید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست