سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خوراك میگو با كاری


خوراك میگو با كاری

نیم كیلو میگوی درشت،یك قاشق سوپخوری روغن مایع،یك حبه سیر كوبیده،دو قاشق چایخوری پودر كاری،چهار عدد پیازچه خرد شده،یك عدد فلفل دلمه ای قرمز خلال شده، سه ساقه كرفس خرد شده، …

نیم كیلو میگوی درشت،یك قاشق سوپخوری روغن مایع،یك حبه سیر كوبیده،دو قاشق چایخوری پودر كاری،چهار عدد پیازچه خرد شده،یك عدد فلفل دلمه ای قرمز خلال شده، سه ساقه كرفس خرد شده، سه چهارم پیمانه خامه، یك قاشق سوپخوری برگ گشنیز خرد شده

میگوها را پوست گرفته بشویید، سپس در یك آبكش بگذارید تا آب اضافی آنها كاملاً گرفته شود. روغن را در تابه ای ریخته روی حرارت اجاق گاز داغ كنید و سیر و كاری را در آن ریخته تفت دهید. میگو، پیاز، فلفل دلمه ای و كرفس را اضافه كنید و تفت دهید تا میگو كاملاً سرخ شده و به اندازه كافی پخته شود.

خامه را اضافه كنید و هم بزنید تا داغ شود. به اندازه كافی به غذا نمك بزنید و آن را در ظرف مناسب ریخته، گشنیز را روی آن بپاشید و سرو كنید.