پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
شیرازی پلو
مواد لازم
برنج یک کیلو
مرغ یک عدد حاوی ۵/۱ کیلوگرم
گوشت بره یک کیلوگرم
روغن مایع ۲ پیمانه
ماست یک لیوان
زرده تخممرغ پنج عدد
زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
زرشک پلویی ۱۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته ۱۰۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
بادمجان دلمهای ۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
طرز تهیه
برنج را همانند تهچین آماده میکنیم . سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست ، روغن مایع ، زعفران و زردهتخم ریخته مخلوط کرده و مخلوط را در ظرف دلخواهی که کف آن را چرب کردهایم میریزیم و یک ردیف بادمجان میچینیم . روی آن را یک ردیف خلال دام ، پسته و زرشک میریزیم ، سپس گوشت مرغ را قرار داده بقیه برنج را که به صورت ساده است روی آن میریزیم . از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود ، بعد روی ظرف را فویل میکشیم و در طبقه اول فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یک تا ۵/۱ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج ، آن را از فر خارج کرده و به روی یک سینی دلخواه برمیگردانیم . روی آن را میتوانیم با خلال بادام ، پسته و زرشک نیز تزیین کنیم .
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مناظره انتخاباتی سیاست ریاست جمهوری
هواشناسی شهرداری تهران تهران اربعین گرما قتل سلامت پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت حوادث سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان واردات خودرو مسکن قیمت سکه بازار خودرو دولت سیزدهم دلار تورم
ماه محرم محرم تلویزیون فیلم سینمایی ثبت نام اربعین بازیگر سینما کتاب سینمای ایران رسانه ملی تئاتر
فناوری دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین روسیه جو بایدن جنگ غزه دونالد ترامپ ترکیه حزب الله لبنان فرانسه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی پرتغال
هوش مصنوعی اینترنت سامسونگ گوگل اینستاگرام نمایشگاه الکامپ اپل عیسی زارع پور ربات
خواب دیابت پارکینسون افسردگی گلابی قهوه سرطان فشار خون