جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
شناخت مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی
![شناخت مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی](/web/imgs/16/151/uz8mo1.jpeg)
همه خانوادهها دارای برخی مشکلات ارتباطی هستند. این مشکلات میتوانند مشکلات ساده ارتباط خانوادگی یا مشکلات پیچیدهتری باشند.
میزان پیچیدگی مشکلات خانوادگی در مورد برقرار کردن ارتباط اهمیتی ندارد، اما میتواند شناخت آنها را دشوار کند. شناخت مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی بهدلیل پیچیدگی خانوادهها و ارتباطات آنها، بسیار دشوار است. هر کس بهجز اعضای خانواده خود، با افراد دیگری هم در ارتباط است که آن ارتباطات پیوندهایی که با دیگر اعضای خانواده دارد را تحت تأثیر قرار میدهد.
در حقیقت خانوادهها مانند تارهایی هستند که خود ما آنها را درست میکنیم. وجود مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی در همه خانوادهها امری طبیعی است؛ مهم نیست کجا زندگی میکنید یا سابقه خانوادگی شما چه بوده است.
شناخت مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی با بررسی اعضای خانواده و موقعیت آنها انجام میشود. هر یک از اعضای خانواده خواستههای متفاوت داشته و برحسب آن به افراد مختلفی نیاز دارند. هر کدام از آنها نسبت به دیگر اعضای خانواده توانایی خاصی دارند تا بهطور متفاوتی عمل کنند. این ویژگی در میان خانوادهها و حتی اشخاص مختلف یک ویژگی معمول به حساب میآید. به هر حال، زمانی که همه اعضای خانواده خواستههای متفاوتی را در زمانی مشخص نیاز داشته باشند، برآورده کردن آنها بسیار دشوار خواهد بود.
وقتی نیازهای اعضای خانواده برآورده نمیشود، با این روش یعنی بررسی اعضای خانواده، را بیازمایید تا برای رفع بسیاری از مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی به یک سازماندهی مناسب برسید.راه دیگر برای شناخت مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی مهم، بررسی تفاوت رفتاری و شخصیتی هر کدام از اعضای خانواده است و ما باید از مقایسه آنها با هم خودداری کنیم.
ما همواره بهدلیل خواستهها و نیازهایی که ما را از دیگران مجزا میکند، با دیگران فرق داریم. تفاوت در خواستهها امری پسندیده است اما این درست نیست که بیشتر اوقات تنها به این خاطر که با هم فامیل هستیم، مجبور باشیم همه را دوست داشته باشیم و اعمالی مشابه انجام دهیم. اعضای خانواده به این دلیل که هر یک چیزی متفاوت را بهوجود میآورند، ارزشمندند. زمانی که اعضای خانواده به این باور که هر کدام موجودی منحصر به فرد هستند، برسند و سعی نکنند مثل دیگران باشند، مشکلات ارتباطات خانوادگی از بین میرود.
جستوجوی راههایی برای شناخت مشکلات ارتباطات خانوادگی باعث خواهد شد تا آنچه شما را به اعضای خانواده پیوند میدهد را بیابید . ارتباطات خانوادگی را در وضعیتهای نامطلوب و ناخوشایند بررسی کنید. بیشتر اوقات وجود یک مشکل در ارتباط خانوادگی بهدلیل اینکه یکی از اعضای خانواده عضوی دیگر را نفی کرده است، آغاز شود. جریحهدار کردن احساسات میتواند اوضاع را وخیمتر کرده و صدمه بیشتری به احساسات طرف مقابل وارد کند و خیلی زود مشکلات بزرگی را بهوجود میآورد که نیاز به کمک گرفتن دارد. با درک احساسات دیگر اعضای خانواده، میتوانید به مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی پی ببرید. هنگام بررسی چگونگی فعل و انفعالات خانواده با یکدیگر که درک مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی را شکل میدهد، نیاز به بررسی حسادت نیز بهوجود میآید. حتی در خانوادهای که همیشه کودکان رفتاری مشابه دارند، حسادت وجود دارد. حسادت میتواند با موضوعاتی بسیار ساده مثل بزرگتر بودن آب نبات کودکی دیگر آغاز شده و تبدیل به پیشیگرفتن کودکی در تحصیلات شود.
حسادت باعث ایجاد مشکلات ارتباطات خانوادگی عدیدهای میشود که ممکن است به بزرگترها هم انتقال یابد. همانطور که هر کدام از اعضای خانواده با هم تفاوت دارند باید درک کنید که هر یک از آنها مسائل متفاوتی را دنبال میکنند. در برقراری ارتباط، به خصوص از نوع خانوادگی آن، برای حسادت جایگاهی وجود ندارد.فهم مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی بسیار دشوار است. وقتی ۲نفر از هم متفاوت باشند ۲خانواده نیز با هم فرق دارند. بسیاری از مشکلات مشابه ارتباطی میتواند در سراسر جهان برای هر خانوادهای پیش بیاید. برخی از این مشکلات در اینجا مورد بحث و بررسی قرار گرفت، حال آنکه مشکلات زیادی وجود دارد که هنوز عنوان نشده است. برخی از بیشترین مشکلات رایج ارتباطات خانوادگی سوءتفاهمهایی هستند که به خاطر باهم مقایسهکردنها، منفیگراییها در مقابل اعضای خانواده و حسادت به دیگران، ادامه مییابند.
improvingyourworld.com
ترجمه: نسیبه رجبی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست