جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ کلم و هویج


طرز تهیه سوپ کلم و هویج

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ کلم سفید خرد شده یک و نیم لیوان
▪ هویج سه عدد
▪ سیب زمینی دو عدد
▪ گوشت چرخ کرده بدون چربی ۲۰۰ گرم
▪ برنج نیم دانه سه قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی به مقدار …

مواد لازم برای ۴ نفر

کلم سفید خرد شده یک و نیم لیوان

هویج سه عدد

سیب زمینی دو عدد

گوشت چرخ کرده بدون چربی ۲۰۰ گرم

برنج نیم دانه سه قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

کلم خرد شده را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و وقتی یکی دو قل خورد، آن را آبکش می‌کنیم تا بوی کلم برود. کلم‌های آبکش شده را به همراه هویج، سیب زمینی و پیاز خرد شده می‌پزیم.

برنج را نیز به سوپ اضافه می‌کنیم.

گوشت چرخکرده را به صورت کوفته ریزه در می‌آوریم و به سوپ در حال جوشیدن اضافه می‌کنیم.

نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را اضافه و صبر می‌کنیم تا سوپ جا بیفتد.

در پایان، برای خوش طعم شدن سوپ، می‌توانیم به آن آب لیمو اضافه کنیم.

میزان انرژی: ۷۳۵ کالری

برگرفته از کتاب آموزش تهیه غذاهای رژیمی ـ دکتر بهمن محمدی



همچنین مشاهده کنید