چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی خانمی بورت


شیرینی خانمی بورت

● مواد لازم
تخم‌مرغ: ۲ عدد کوچک
مارگارین: ۵۰ گرم
ماست خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شیر: حدود ۴۰میلی‌لیتر
آرد: به میزان لازم (تا جایی که خمیر نرمی تهیه …

مواد لازم

تخم‌مرغ: ۲ عدد کوچک

مارگارین: ۵۰ گرم

ماست خامه‌ای: ۱۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

شیر: حدود ۴۰میلی‌لیتر

آرد: به میزان لازم (تا جایی که خمیر نرمی تهیه شود)

مواد لازم شربت:

شکر: یک کیلوگرم

آب: نیم لیتر

جوهر لیمو: یک‌سوم قاشق چای‌خوری

زاج (برای براق شدن شربت) یک‌سوم قاشق چای‌خوری

مواد لازم میانی:

گردوی کاملا خرد شده: ۲۵۰ گرم

شکر: یک‌چهارم پیمانه

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

گردوی درسته: به میزان لازم

روش تهیه شیرینی

۱ - مارگارین را روی حرارت ذوب کرده، تخم‌مرغ را داخل ظرفی شکسته و با همزن دستی بزنید.

۲ - ماست خامه‌ای و بیکینگ‌پودر را به همراه شیر ولرم به مارگارین اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کرده سپس آرد را ریخته و خمیر کنید.

۳ - خمیر را خوب ورز داده، به صورت لوله درآورده و به ۶ قسمت تقسیم کنید.

۴ - هر قسمت را گلوله کرده، در سینی گذاشته و روی آن را با حوله بپوشانید. هرچقدر خمیر بیشتر استراحت کند، باز کردن آن راحت‌تر است.

۵ - هر قسمت را با وردنه باز کنید، سپس از وردنه مخصوص باقلوا استفاده کرده و تا حد امکان باز کنید.

۶ - خمیر را با کره آب شده برس بزنید و به ۳ قسمت تقسیم کنید.

۷ - روی هر قسمت را با مواد میانی پوشش داده و از مقطع به طرف مرکز به کمک وردنه باریک لوله کنید ولی به انتها نرسانید؛ با ۲ انگشت از ۲ طرف به صورت چین خورده درآورده سپس وردنه را خارج کنید. ۲ طرف را به هم رسانده و به صورت حلقه درآورید.

۸ - شیرینی‌ها را روی سینی فر چیده و با کره آب شده روی آن‌ها برس زده و در فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود.

۹ - شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و داخل شربت بیندازید، وسط شیرینی‌ها را گردوی درسته قرار دهید، روی آن شربت ریخته و در ظرف بچینید.

روش تهیه شربت

شکر را همراه آب روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شده و بجوشد. جوهر لیمو و زاج را اضافه کنید. حالا شربت شما آماده است.

روش تهیه مواد میانی

گردوی خرد شده، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

فوت قنادی

به جای جوهر لیمو از چند قطره آب لیمو می توانید استفاده کنید تا از شکرک زدن شربت جلوگیری شود.

نکته سلامت

مصرف شکر در مواد غذایی برای کاهش قند خون و فشار خون توصیه می‌شود.



همچنین مشاهده کنید