جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ نان


پودینگ نان

● مواد لازم:
▪ تکه های مکعب نان فانتزی: ۱۰ لیوان
▪ تخم مرغ درشت: ۴ عدد
▪ شکر: یک لیوان
▪ وانیل: کمی
▪ پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری
▪ کره ذوب شده و خنک: ۴ قاشق غذاخوری
▪ خامه: ۴ لیوان
● …

مواد لازم:

تکه های مکعب نان فانتزی:

۱۰ لیوان

تخم مرغ درشت:

۴ عدد

شکر:

یک لیوان

وانیل:

کمی

پودر دارچین:

نصف قاشق مرباخوری

کره ذوب شده و خنک:

۴ قاشق غذاخوری

خامه:

۴ لیوان

طرز تهیه:

فر را روشن و روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب را چرب کنید و در ظرف دیگری حاوی آب قرار دهید. تخم مرغ ها را با شکر با سرعت بالا هم بزنید تا مواد غلیظ و به رنگ لیمو دربیاید. در این مرحله وانیل و دارچین را اضافه و سپس کره ذوب شده و خامه را اضافه کنید. تکه نان ها را در ظرف بچینید و با تخم مرغ آماده شده کاملا بپوشانید. قالب پودینگ را در ظرف حاوی آب داغ قرار دهید و به مدت یک ساعت بپزید تا خود را بگیرد. در صورتی که با فشار دادن وسط پودینگ، مایه تخم مرغ بالا بیاید، باید مدت زمان پخت را اضافه کنید. پس از پخت پودینگ صبر کنید تا کمی خنک شود سپس سرو کنید.