پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
افطاری: آش گندم
مواد لازم (۴ نفر)
گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۲پیمانه
لوبیا سفید یک پیمانه
لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه
تره، جعفری، گشنیز خرد شده ۶ پیمانه
پیاز خرد شده ۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و پودر زیره به میزان لازم
روغن کنجد به میزان لازم
روش تهیه
حبوبات را از قبل خیس میکنیم. لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه میپزیم. مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و خوب میپزیم. گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی، نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه میپزیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت میدهیم، پس از مدتی ادویه و پودر زیره را افزوده و کمی تفت میدهیم. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
طبع غذا: معتدل، ملین، خون ساز و مقوی / مصلح: ادویه موجود در آش، عرق نعناع
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران ترامپ دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت سیزدهم دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات رهبر انقلاب
هواشناسی پلیس سلامت تهران تب دنگی شهرداری تهران قتل پشه آئدس تعطیلی ادارات تیراندازی زلزله عزاداری محرم
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار واردات خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات اربعین بازنشستگان سایپا دلار
کربلا تلویزیون سینما فرهاد مشیری امام حسین (ع) سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
آزمون سراسری ماه محصولات کشاورزی فناوری
دونالد ترامپ آمریکا جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین روسیه جنگ غزه ترور ترامپ عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
سرعت اینترنت اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپل ناسا شیائومی ربات
دیابت کاهش وزن آلزایمر گرمازدگی لاغری نوشابه افسردگی صبحانه خیار