سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا

نعناع


نعناع

نعناع یک گیاه علفی چند ساله است بهترین روش ذخیره کردن آن در کارتن یا سبد است و ظروف پلاستیکی مناسب نیستند زیرا اسانس فرار را جذب می کنند . طعم تندی دارد . حاوی حدود ۲ درصد اسانس …

نعناع یک گیاه علفی چند ساله است بهترین روش ذخیره کردن آن در کارتن یا سبد است و ظروف پلاستیکی مناسب نیستند زیرا اسانس فرار را جذب می کنند . طعم تندی دارد . حاوی حدود ۲ درصد اسانس فرار است . عمل هضم و ترشح صفرا را افزایش می دهد . نفخ و انقباض عضلات را نیز تخفیف می دهد . دم کرده آن یا به صورت مخلوط یا چای علفی برای بیماری های روده و معده ، نفخ ، اختلالات کیسه صفرا و تشنج مصرف می شود . کاربرد خارجی آن برای خارش پوست می باشد . اسانس فرار استخراج شده باعث تحریک ترشح صفرا شده و ضد تشنج و ضد التهاب می باشد . هم چنین به عنوان چاشنی و معطر کننده خمیردندان و آبشوی دهان استفاده می شود.