جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

اسیدی شدن خون


اسیدی شدن خون

هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز و دفع مواد بیشتر است و خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد.

هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز و دفع مواد بیشتر است و خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد. بنابراین مصرف موادی که به خون حالت قلیایی دهد مانند آب، میوه های طبیعی (به جز آلو، گوجه فرنگی و زردآلو) در ماه رمضان مفید است.

آب میوه های مصنوعی در واقع نوعی نوشابه است که سودازاست و به علت محتوای زیاد شکر، چاق کننده است و مصرف آن توصیه نمی شود. مصرف موادقندی طبیعی مانند خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب و ... برای جلوگیری از افت قندخون بعد از افطار مفید است. استفاده از غذاهای ملین مانند حلیم و آش که حاوی نخود است و مصرف ترکیبی از آن که هوموس نام دارد و در نواحی مدیترانه متداول است، نیز مفید است. استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو و کتلت کمتر توصیه می شود مگر این که با سبزی خوردن و لیمو مصرف شود.



همچنین مشاهده کنید