جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
اسیدی شدن خون
هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز و دفع مواد بیشتر است و خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد. بنابراین مصرف موادی که به خون حالت قلیایی دهد مانند آب، میوه های طبیعی (به جز آلو، گوجه فرنگی و زردآلو) در ماه رمضان مفید است.
آب میوه های مصنوعی در واقع نوعی نوشابه است که سودازاست و به علت محتوای زیاد شکر، چاق کننده است و مصرف آن توصیه نمی شود. مصرف موادقندی طبیعی مانند خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب و ... برای جلوگیری از افت قندخون بعد از افطار مفید است. استفاده از غذاهای ملین مانند حلیم و آش که حاوی نخود است و مصرف ترکیبی از آن که هوموس نام دارد و در نواحی مدیترانه متداول است، نیز مفید است. استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو و کتلت کمتر توصیه می شود مگر این که با سبزی خوردن و لیمو مصرف شود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان دولت رئیس جمهور توماج صالحی رئیسی گشت ارشاد رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم
کنکور تهران حجاب سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس اصفهان سلامت فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو مسکن بانک مرکزی ایران خودرو ارز قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه اسرائیل روسیه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس چین طوفان الاقصی اوکراین ترکیه عربستان
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک همراه اول ناسا اپل فیلترینگ وزیر ارتباطات مایکروسافت عیسی زارع پور
مالاریا کاهش وزن پیری سلامت روان داروخانه