یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
اسیدی شدن خون
هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز و دفع مواد بیشتر است و خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد. بنابراین مصرف موادی که به خون حالت قلیایی دهد مانند آب، میوه های طبیعی (به جز آلو، گوجه فرنگی و زردآلو) در ماه رمضان مفید است.
آب میوه های مصنوعی در واقع نوعی نوشابه است که سودازاست و به علت محتوای زیاد شکر، چاق کننده است و مصرف آن توصیه نمی شود. مصرف موادقندی طبیعی مانند خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب و ... برای جلوگیری از افت قندخون بعد از افطار مفید است. استفاده از غذاهای ملین مانند حلیم و آش که حاوی نخود است و مصرف ترکیبی از آن که هوموس نام دارد و در نواحی مدیترانه متداول است، نیز مفید است. استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو و کتلت کمتر توصیه می شود مگر این که با سبزی خوردن و لیمو مصرف شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس
تهران شهرداری تهران قتل سیل هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش باران سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما سینما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل آیفون گوگل پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس