دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
کیک اسپایسی با شکر قهوهای
این کیک ساده با ادویه مخصوص پای کدوحلوایی باید درست شود تا طعم بهتری داشته باشد. برای شیرینی آن نیز از شکر قهوهای استفاده میشود.
تعداد: ۲۴ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
یک پیمانه کره آب شده
نصف پیمانه شکر قهوهای
۱ ¼ قاشق چایخوری ادویه پای کدوحلوایی
¾ قاشق چایخوری نمک دریایی
یک عدد تخممرغ
۲.۵ پیمانه آرد کامل
دو قاشق غذاخوری تاپینگ کارامل
کیک اسپایسی با شکر قهوهای
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک لایه کاغذ روغنی دایره ای ۲۰ سانتیمتری ترسیم کنید.
۲. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر قهوهای، ادویه پای کدوحلوایی و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید. در آخر با دست آن را ورز دهید.
۳. خمیر را به دونیم تقسیم کنید. آنها را به صورت دایره باز کنید. هر دایره را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید.
۴. روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها طلایی شود.
۵. یک قاشق غذاخوری از تاپینگ کارامل را روی آنها بریزید و با قاشق روی سطح برش ها پخش کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست