پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

گلابی کاهش دهنده پوکی استخوان است


گلابی کاهش دهنده پوکی استخوان است

گلابی که انواع مختلف آن وجود دارد، دارای خواص فراوانی است. این میوه علاوه بر این که طعم خوبی دارد، منبع عالی مس، ویتامین KC پتاسیم، ریزمغذی ها و فلاوونویدز است.

● خواص:
▪ آنتی اکسیدان، …

گلابی که انواع مختلف آن وجود دارد، دارای خواص فراوانی است. این میوه علاوه بر این که طعم خوبی دارد، منبع عالی مس، ویتامین KC پتاسیم، ریزمغذی ها و فلاوونویدز است.

خواص:

آنتی اکسیدان، ویتامین C و املاح مغذی مانند مس که در گلابی وجود دارد، در کاهش آسیب به قلب موثر است.

مصرف گلابی خطر بروز تصلب شرایین و سکته را کاهش می دهد.

گلابی سبز که منبع عالی ویتامین K است برای سلامت استخوان ها مفید است.

فیبر موجود در این میوه، در کنترل وزن موثر است و از طرفی مانع بروز یبوست می شود و کاهش دهنده کلسترول است.

میوه ای با شاخص پایین گلاسمی است. مواد غذایی با شاخص پایین گلاسمی، کندتر هضم و جذب می شود. این امر باعث افزایش تدریجی گلوکز خون و میزان انسولین می شود. مصرف این مواد غذایی، برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، چاقی مفرط و کنترل دیابت توصیه می شود.

گلابی علاوه بر تنظیم میزان گلوکز خون در افراد دیابتی، باعث کاهش وزن و بهبود تمرکز نیز می شود.

با بهبود بخشیدن به عملکرد ریه، سرفه و تنگی نفس را برطرف می کند.

در درمان التهاب غشاء مخاطی، التهاب روده، ناراحتی حاد کیسه صفرا، آرتریت و نقرس موثر است.

نتایج بررسی هایی که در استرالیا انجام شد، نشان داد افرادی که به طور منظم گلابی مصرف می کنند، کمتر به آسم مبتلا می شوند.

به علت دارا بودن فروکتوز و گلوکز فراوان منبع عالی برای کسب انرژی است.

برای تسکین گلودرد یا پایین آوردن تب، کافی است یک لیوان آب گلابی بخورید.

اسیدفولیک موجود در آن، از نقص مادرزادی جنین پیشگیری می کند.

خطر بیماری پیرچشمی را که علت عمده ضعف بینایی در افراد مسن است، کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان موجود در آن در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش حیاتی دارد.

گلابی مانع بروز التهاب کلیه و حساسیت پوستی می شود.

بور موجود در گلابی به بدن در حفظ کلسیم و در نتیجه کاهش بروز خطر پوکی استخوان کمک می کند.

کوارستین(Quercetin) نوعی آنتی اکسیدان در پوست این میوه است که از بروز سرطان و آسیب به رگ های خونی پیشگیری می کند.