پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مربای زرشک | طرز تهیه مربای زرشک


مواد لازم برای مربای زرشک


زرشک ا لیوان
شکر 1ونیم لیوان
وانیل کمی


مربای زرشک | طرز تهیه مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک


ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله اب شسته شود.برای تهیه هر مقدار زرشک یک برابر و نیم آن شکر اضافه میکنیم مثلا اگر یک لیوان زرشک پاک کرده داریم یک لیوان و نیم شکر برای آن استفاده میکنیم.بعد از اینکه زرشک را کاملا شستشو دادیم روی سبد ریخته تا آب آن تخلیه شود.سپس همانطور که در تصویر می بینید.درون یک ظرف مقداری زرشک ریخته و روی آن شکر می پاشیم و لایه لایه این کار را تا آخر ادامه داده و زرشک را با همین حالت شب تا صبح در یخچال میگذاریم .سپس ظرف را بیرون آورده روی شعله قرار داده .زیر شعله را متوسط میکنیم وقتی جوش آمد یکی دو جوش بیشتر نزند زیر شعله را خاموش میکنیم و نوک قاشق چایخوری وانیل بدان افزوده و وقتی سردشد داخل ظرف ریخته و مصرف میکنیم .

نکات تکمیلی در مورد مربای زرشک

مربای زرشک جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای زرشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای زرشک ، طرز تهیه مربای زرشک


همچنین مشاهده کنید