یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

پاستا آلانورما | طرز تهیه پاستا آلانورما


 مواد لازم برای پاستای آلا نرما
 
پاستای تورتلیونی Tortiglioni450 گرم
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده نصف یک پیاز
سیر ریز خرد شده 3 حبه
گوجه فرنگی ساتوری شده800 گرم
ریحان ساتوری شده¼ پیمانه
بادنجان خرد شده3 عدد کوچک
روغنبرای سرخ کردن
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل قرمز  به میزان لازم
پنیر فیلا فیلای رنده شده60 گرم
ریحان تازهبرای تزئین
 

پاستا آلانورما | طرز تهیه پاستا آلانورما
 
طرز تهیه پاستا آلا نورما
 در یک تابه مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه می کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
پاستا را در آب در حال جوشیدن می ریزیم و قدری نمک اضافه می کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجان های خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجان ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می گذاریم تا روغن های اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجان ها را به سس اضافه می کنیم.
وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می کنیم. پاستا را در یک تابه می ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می ریزیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب می کشیم و باقیمانده سس را روی آنها می ریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.
 

پاستا آلانورما | طرز تهیه پاستا آلانورما
نکات تکمیلی در مورد پاستا آلانورما

پاستا آلانورما جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پاستا آلانورما را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پاستا آلانورما ، طرز تهیه پاستا آلانورما