شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

شامی کبابی | طرز تهیه شامی کبابی جهرم


مواد لازم برای شامی بادمجان کبابی
 2 عدد بادمجان
2 عدد سیب زمینی پخته
1 عدد سیب زمینی خام
1 عدد پیاز
1 عدد تخم مرغ
1 ق س ماست
1 ق س آرد گندم
به میزان لازم نمک و فلفل
 

شامی کبابی | طرز تهیه شامی کبابی جهرم
 
 
طرز تهیه شامی بادمجان کبابی
بادمجان ها را درون فر یا روی اجاق گاز کبابی کنید. پوست بادمجان ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند.
 
حالا در یک ظرف مناسب سیب زمینی ها را رنده کنید.
 
پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.
 
تخم مرغ، ماست و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.
 
بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
 
وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.
 
 
 
نکته
 
اگر دلتان می خواهد شامی تان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.
 

شامی کبابی | طرز تهیه شامی کبابی جهرم
نکات تکمیلی در مورد شامی کبابی

شامی کبابی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شامی کبابی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شامی کبابی ، طرز تهیه شامی کبابی جهرم