سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

پوره کلم و سیب زمینی | پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)


مواد لازم پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)


کلم خردشده  3 پیمانه

شیر  1 پیمانه

سیب زمینی  4 عدد

پیازچه  5 عدد

کره  6 قاشق سوپ‎خوری

نمک به مقدار لازم


پوره کلم و سیب زمینی | پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)


طرز تهیه پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)



    پوست سیب زمینی‎ها را شسته و در یک قابلمه می ریزیم؛ سپس مقداری آب روی آن ریخته و شعله را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید، وقتی آب جوش آمد 2 قاشق سوپ‎خوری نمک اضافه کرده، شعله را کم و در قابلمه را می بندیم تا سیب زمینی ها بپزند.(حدود 20 دقیقه)
    وقتی سیب زمینی ها پخته شدند آنها را آبکش کرده، پوستشان را می گیریم و با غذاساز له می کنیم.
    کره را در تابه ذوب می‎کنیم و بعد از اینکه داغ شد، کلم را اضافه می‎کنیم و 3 تا 4 دقیقه سرخ می‎کنیم تا کمی حالت پژمرده به خود گرفته و مقداری از رطوبت خود را از دست بدهند.
    پیازچه را ریز کنید.
     حدود نیم پیمانه پیازچه‎ را هم اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر سرخ می‎کنیم.
    شیر (خامه هم می‎توانید استفاده کنید) را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‎کنیم و سپس سیب زمینی را اضافه می‎کنیم.
    حرارت را کاهش داده و شعله را بر روی درجه ملایم تنظیم می‎کنیم.
    با استفاده از چنگال سیب زمینی‎ها را با سبزیجات مخلوط می‎کنیم.
    نمک غذا را تنظیم کرده و با یک قالب کره در وسط مواد سرو کنید
    غذا را گرم سرو کنید.


پوره کلم و سیب زمینی | پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)

نکات تکمیلی در مورد پوره کلم و سیب زمینی

پوره کلم و سیب زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره کلم و سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره کلم و سیب زمینی ، پوره کلم و سیب زمینی (Colcannon)