شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

کوکوی بادمجان | طرز تهیه کوکوی بادمجان


مواد لازم برای کوکوی بادمجان

بادمجان :5 عدد

تخم مرغ :4 عدد

روغن :200 گرم

نمک فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم


کوکوی بادمجان | طرز تهیه کوکوی بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان



بادمجانها را شسته پوست کنده و کمی سرخ می کنیم. آنها را خرد کرده خوب له می کنیم آنگاه تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن افزوده خوب می زنیم بعد در ماهی تابه ای روغن را داغ کرده کلیه مواد را یکجا داخل ماهیتابه خالی می نماییم پس از اطمینان از اینکه یک طرف آن سرخ شده آن را آرام در سینی برگردانده و طرف دیگر را سرخ می نماییم در ماهی تابه را گذاشته تا مواد کاملا مغز پخت گردد. بهتر است زیاد سرخ نشود.


کوکوی بادمجان | طرز تهیه کوکوی بادمجان

نکات تکمیلی در مورد کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکوی بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کوکوی بادمجان ، طرز تهیه کوکوی بادمجان