شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
کوکوی بادمجان | طرز تهیه کوکوی بادمجان
بادمجان :5 عدد
تخم مرغ :4 عدد
روغن :200 گرم
نمک فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی بادمجان
بادمجانها را شسته پوست کنده و کمی سرخ می کنیم. آنها را خرد کرده خوب له می کنیم آنگاه تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن افزوده خوب می زنیم بعد در ماهی تابه ای روغن را داغ کرده کلیه مواد را یکجا داخل ماهیتابه خالی می نماییم پس از اطمینان از اینکه یک طرف آن سرخ شده آن را آرام در سینی برگردانده و طرف دیگر را سرخ می نماییم در ماهی تابه را گذاشته تا مواد کاملا مغز پخت گردد. بهتر است زیاد سرخ نشود.
کوکوی بادمجان جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکوی بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل پلیس آموزش و پرورش ازدواج بارش باران سیل سازمان هواشناسی فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بورس بازار خودرو خودرو بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم دلار قیمت سکه
تلویزیون سینما موسیقی کتاب صدا و سیما تئاتر رسانه ملی سینمای ایران فیلم جوکر سریال هنرمندان
فناوری باتری
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین جو بایدن روسیه غزه دونالد ترامپ جنگ غزه لبنان ترکیه ترامپ انتخابات آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر سپاهان تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات گوگل فیبر نوری مایکروسافت فیبرنوری ایرانسل سامسونگ شرکت
حافظه پوست زیبایی فشار خون افسردگی سرطان کاهش وزن گرمازدگی