یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
خام خوردن این خوراکی الزامیه !
اکثر ما در زمان مصرف یک خوراکی قبل از هرچیزی به میزان خاصیت و فواید آن فکر می کنیم، در حقیقت هدف اصلی از انتخاب برخی از مواد خوراکی تقویت و افزایش میزان ویتامین ها و مواد مغذی در بدن است.در حقیقت برخی مواد غذایی هستند که طی مراحل پخت – جوشاندن، بخارپز کردن، کبابی کردن، سرخ کردن، و دیگر انواع پخت و گرم کردن غذا- مواد مغذی شان را از دست می دهند. در این بخش شما را با برخی از آن ها آشنا می کنیم .
مواد غذایی و سبزیجاتی که خام خوردنشان برای بدن مفیدتر استخام خوردن چغندرچغنر را به ذلایل زیادی - چه به صورت خام چه به صورت پخته - در برنامه غذایی خود جای دهید.. این سبزی دارای مقادیر بسیاری فیبر، ویتامین C ، پتاسیم، منگنز، ویتامین B فولات و ... می باشد .
تحقیقات نشان داده خوردن چغندر موجب افزایش توان و تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از التهاب پیشگیری می کند و فشارخون را پایین می آورد .
هنگامی که شما چغندر را می پزید، 25 درصد از فولات آن که یک ترکیب مغذی سالم است و به کاهش خطر نقص بدن در زمان رشد جنین کمک می کند، را از دست می دهید. پس به دلایل ذکر شده بهتر است این ماده غذایی را به صورت خام به انواع سالاد اضافه کرده و یا آن ها را برش داده و همراه با سس کم چرب میل کنید .
کلم بروکلی از آن جا که دارای خواص بسیار مفیدی می باشد بهتر است در برنامه غذایی ما جای گیرد. این سبزی پرخاصیت را به طرق مختلف می توان مصرف کرد .
می توان آن ها را به صورت بخار پز، آب پز، سرخ کردن و......استفاده نمود ولی بهترین روش استفاده از این سبزی به صورت خام است که در این صورت جذب مواد مغذی آن مانند سولفورافان در بدن سریع تر صورت می گیرد و به این ترتیب با انواع سرطان مقابله کرده و فشار خون را نیز کاهش می دهد .
پیاز دارای یک ماده مغذی به نام آلیسن می باشد. . این ماده مغذی گیاهی، از گرسنگی جلوگیری می کند، از سرطان پیشگیری می کند، سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد و فشار خون بالا را کاهش می دهد .زمانی که پیاز خام می خورید، نسبت به زمان پخته آن، مواد مغذی بیشتری جذب بدن تان می شود .پس دفعه بعد که خواستید سالاد و یا ساندویچ تهیه کنید در کنار کاهو و گوجه فرنگی از مقداری پیاز خام نیز استفاده کنید .
اگر از بسیاری از افراد پرسیده شود میوه و یا سبزی نام ببرید که دارای بیشترین مقدار ویتامین C باشد پاسخ اکثر آن ها پرتقال و یا یکی از انواع مرکبات خواهد بود و به ندرت نامی از فلفل می برند با وجود این که مقدار ویتامین C موجود در این سبزی پرخاصیت برابر با مقدار موجود در پرتقال و لیمو می باشد.( این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامین B 6 ، ویتامین E و منیزیم می باشد ).متاسفانه ویتامین C موجود در فلفل قرمز با حرارت دادن کم شده و از بین می رود پس برای پیشگیری از این کار، بهتر است آن ها را به قطعات درشت برش داده و به صورت خام با مقداری سس کم چرب میل کنید و از طعم آن لذت ببرید .
آجیل ها اگر چه در مقایسه با بسیاری دیگر از مواد غذایی سالم، کالری بیشتری دارند، اما منبع اصلی چربی های سالم هستند که می توانند به شما کمک کنند تا رژیم غذایی متعادلی داشته باشید. در واقع این چربی های ضروری به شما کمک می کنند تا کلسترول بد در بدن کاهش یابد و همچنین خطر ابتلا به لخته شدن خون کاهش یافته و موجب افزایش سلامت عروق شود .این گروه مواد غذایی سرشار از پروتئین نیز هستند و گفته می شود اگر به صورت خام خورده شوند نسبت به زمانی که تفت و بو داده شوند دارای خواص بیشتری هستند.چرا که هنگامی که تفت داده شوند مقداری از آهن و منیزیم خود را از دست می دهند .همچنین بهتر است از خوردن آجیل هایی که دارای نمک و روغن بیش از اندازه هستند خودداری کنید .
اضافه کردن توت خشک به بعضی از انواع آجیل برای داشتن میان وعده ی سبک و سریع، بسیار محبوب شده است .متاسفانه، توت خشک مزایای تغذیه ای همتایان تازه ی خود را ارائه نمی دهد .
توت هایی که از طریق یک فرایند خشک می شوند، ممکن است دو یا سه بار بیشتر قند داشته و کالری و کربوهیدرات شان افزایش داده شده باشد. از آن جا که آن ها خشک شده اند ، فاقد برخی از ویتامین ها و مواد معدنی محلول در آب که آن ها را در میان مواد غذایی سالم قرار می دهند، هستند .از توت های تازه استفاده کنید تا کالری کم تری دریافت کنید و از ارزش غذایی آن ها بهره مند شوید .
از آن جا که نارگیل دارای مزایای فراوانی است نام آن را در این لیست قرار داده ایم. بهتر است بدانید آب نارگیل بهتر از آب معمولی می تواند کمبود مایعات بدن را جبران کند. روغنی که از نارگیل گرفته می شود مقوی قلب و مغز است .نارگیل را به صورت خام مصرف کنید و از خوردن شکلات ها و آب نبات ها و دسرهایی که در آن ها از مقدار کمی نارگیل استفاده شده خودداری کنید
اکثر ایتالیایی ها در پخت و پزهایشان از سیر استفاده می کنند. از این ماده غذایی نه تنها به خاطر طعم آن بلکه به خاطر مواد مغذی آن استفاده های فراوانی می شود و تحقیقات نشان داده سیر حاوی مقادیر بالایی آلیسین، منگنز، ویتامین B 6، ویتامین C ، سلنیوم و فیبر می باشد .این ماده غذایی در صورتی که خام خورده شود از خواص بهتری برخوردار است .در حقیقت طی یک بررسی که در "نشنال پست" به انتشار رسید مشخص شد خوردن 3- 2 بار سیر در هفته می تواند موجب کاهش خطر پیشرفت سرطان ریه در فرد شود .دفعه بعد که خواستید سالاد یا ساندویچ درست کنید درون آن حتما از مقداری سیر نیز استفاده کنید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست