پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا

حلوای گل محمدی | طرز تهیه حلوای گل محمدی


مواد لازم برای حلوای گل محمدی

 کره:350 گرم
 آرد:500 گرم
 روغن مایع:150 گرم
 عسل:3 قاشق سوپ خوری
 پودر قند:280 گرم
 پودر گل محمدی:یک پیمانه
 هل:یک قاشق چای خوری
 گلاب:یک پیمانه
 بادام پودر شده:یک پیمانه
 

حلوای گل محمدی | طرز تهیه حلوای گل محمدی
 
طرز تهیه حلوای گل محمدی
 
روغن مایع را همراه کره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نکند. 
 
پودر بادام را اضافه کنید تا تفت بخورد.
 
مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه کنید.
 
وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد به صورت خمیر درآید. 
 
می توانید حلوا را داخل سینی پهن کنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یک قاشق از مواد برداشته، آن را گرد کنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.
 

حلوای گل محمدی | طرز تهیه حلوای گل محمدی
نکات تکمیلی در مورد حلوای گل محمدی

حلوای گل محمدی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
حلوای گل محمدی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

حلوای گل محمدی ، طرز تهیه حلوای گل محمدی