یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نان زنجبیل و هویج


 مواد لازم نان زنجبیل و هویج

آرد گندم  ½ 1 پیمانه
شکر ¾ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
آب هویج 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی  ⅓ پیمانه 
پودر زنجبیل ¾  قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک ½  قاشق چای خوری
مغز گردو خردشده  ½ پیمانه
 
 

طرز تهیه نان زنجبیل و هویج
طرز تهیه نان زنجبیل و هویج
 
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
کف یک ظرف مناسب فر را با کمی روغن چرب کرده و آن را کنار می گذاریم. یک قالب لوف مستطیلی (ابعاد 22 در 10 سانتیمتر) برای پخت این نان انتخاب مناسبی است. 
در یک کاسه بزرگ، شکر، روغن، تخم مرغ، وانیل و آب هویج را ریخته و با هم زن دستی کامل مخلوط می کنیم.
در یک ظرف مجزا، آرد، زنجبیل، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و آن ها را نیز با همزن دستی می زنیم. سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه نموده و باز هم با هم زن دستی تا حدی که مواد مخلوط شوند، هم می زنیم.
پس از اینکه مایه یک دست شد، گردو ی خردشده را داخل آن می ریزیم.
مایه نان  را داخل قالب از قبل آماده شده ریخته و به مدت 45 تا 55 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنیم، چیزی به آن نچسبد.
سپس نان را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا خنک شود. بعد از ظرف فر خارج کرده و قبل از سرو، برش می زنیم. طرز تهیه کیک هویج را یاد گرفتیم.
 
 

طرز تهیه نان زنجبیل و هویج
نکات تکمیلی در مورد نان زنجبیل

نان زنجبیل جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
نان زنجبیل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان زنجبیل و هویج