چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شیرازی پلو
ابتدا زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید. مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید.
مواد لازم :
برنج : یک پیمانه سرخالی برای هر نفر
زرده تخممرغ : 5 تا 6 عدد
ماست چکیده: یک لیوان
مرغ : 700 گرم
روغن مایع : 250 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده :
دو قاشق غذاخوری بادنجان : 5 عدد متوسط
زرشک : 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
برنج : یک پیمانه سرخالی برای هر نفر
زرده تخممرغ : 5 تا 6 عدد
ماست چکیده: یک لیوان
مرغ : 700 گرم
روغن مایع : 250 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده :
دو قاشق غذاخوری بادنجان : 5 عدد متوسط
زرشک : 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید.
مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید.
بادنجانها را به صورت حلقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
ابتدا زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید.
مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید.
بادنجانها را به صورت حلقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن و کره را به این مواد اضافه کنید. سپس برنج را به گونهای به مواد اضافه کنید که دانههای آن خرد نشود.
در این مرحله یک ظرف پیرکس یا یک ظرف مناسب دیگر انتخاب کنید و کف ظرف را چرب کنید.
نیمی از برنج را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
تکههای گوشت مرغ را روی آن بگذارید و در ردیف بعد حلقههای بادنجانها را بچینید و روی مرغ و بادنجانها را کمی نمک و فلفل بپاشید.
در نهایت مقداری خلال پسته و بادام روی آنها بریزید و سعی کنید مرغها را روی ردیف آخر قرار دهید. سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید.
سعی کنید ظرف را خیلی پر نکنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.
حالا سطح روی برنج را صاف کنید و آب باقیمانده مرغ را روی برنج بریزید و با بستن در ظرف با فویل اجازه دهید دم بکشد.
نیمی از برنج را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
تکههای گوشت مرغ را روی آن بگذارید و در ردیف بعد حلقههای بادنجانها را بچینید و روی مرغ و بادنجانها را کمی نمک و فلفل بپاشید.
در نهایت مقداری خلال پسته و بادام روی آنها بریزید و سعی کنید مرغها را روی ردیف آخر قرار دهید. سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید.
سعی کنید ظرف را خیلی پر نکنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.
حالا سطح روی برنج را صاف کنید و آب باقیمانده مرغ را روی برنج بریزید و با بستن در ظرف با فویل اجازه دهید دم بکشد.
روی فویل چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود و برنج خمیر نشود.
فر را از قبل گرم کنید و شیرازی پلو را به مدت یک ساعت و نیم در دمای 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
بعد از پخت غذا آن را در دیس برگردانید و اطراف آن را با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری
مطالب پیشنهادی :
فر را از قبل گرم کنید و شیرازی پلو را به مدت یک ساعت و نیم در دمای 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
بعد از پخت غذا آن را در دیس برگردانید و اطراف آن را با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری
مطالب پیشنهادی :
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست