سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شیرازی پلو
ابتدا زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید. مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید.
مواد لازم :
برنج : یک پیمانه سرخالی برای هر نفر
زرده تخممرغ : 5 تا 6 عدد
ماست چکیده: یک لیوان
مرغ : 700 گرم
روغن مایع : 250 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده :
دو قاشق غذاخوری بادنجان : 5 عدد متوسط
زرشک : 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
برنج : یک پیمانه سرخالی برای هر نفر
زرده تخممرغ : 5 تا 6 عدد
ماست چکیده: یک لیوان
مرغ : 700 گرم
روغن مایع : 250 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دمکرده :
دو قاشق غذاخوری بادنجان : 5 عدد متوسط
زرشک : 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید.
مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید.
بادنجانها را به صورت حلقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
ابتدا زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید.
مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید.
بادنجانها را به صورت حلقههای نازک برش بزنید و سرخ کنید.
زرده تخممرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن و کره را به این مواد اضافه کنید. سپس برنج را به گونهای به مواد اضافه کنید که دانههای آن خرد نشود.
در این مرحله یک ظرف پیرکس یا یک ظرف مناسب دیگر انتخاب کنید و کف ظرف را چرب کنید.
نیمی از برنج را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
تکههای گوشت مرغ را روی آن بگذارید و در ردیف بعد حلقههای بادنجانها را بچینید و روی مرغ و بادنجانها را کمی نمک و فلفل بپاشید.
در نهایت مقداری خلال پسته و بادام روی آنها بریزید و سعی کنید مرغها را روی ردیف آخر قرار دهید. سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید.
سعی کنید ظرف را خیلی پر نکنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.
حالا سطح روی برنج را صاف کنید و آب باقیمانده مرغ را روی برنج بریزید و با بستن در ظرف با فویل اجازه دهید دم بکشد.
نیمی از برنج را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
تکههای گوشت مرغ را روی آن بگذارید و در ردیف بعد حلقههای بادنجانها را بچینید و روی مرغ و بادنجانها را کمی نمک و فلفل بپاشید.
در نهایت مقداری خلال پسته و بادام روی آنها بریزید و سعی کنید مرغها را روی ردیف آخر قرار دهید. سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید.
سعی کنید ظرف را خیلی پر نکنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد.
حالا سطح روی برنج را صاف کنید و آب باقیمانده مرغ را روی برنج بریزید و با بستن در ظرف با فویل اجازه دهید دم بکشد.
روی فویل چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود و برنج خمیر نشود.
فر را از قبل گرم کنید و شیرازی پلو را به مدت یک ساعت و نیم در دمای 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
بعد از پخت غذا آن را در دیس برگردانید و اطراف آن را با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری
مطالب پیشنهادی :
فر را از قبل گرم کنید و شیرازی پلو را به مدت یک ساعت و نیم در دمای 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
بعد از پخت غذا آن را در دیس برگردانید و اطراف آن را با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : چهاردیواری
مطالب پیشنهادی :
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم امام خمینی ایران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
هواشناسی بارش باران بازنشستگان سازمان هواشناسی ژاپن جاده چالوس تهران شهرداری تهران زلزله فضای مجازی پلیس دستگیری
حقوق بازنشستگان تاکسی اینترنتی مالیات وام ازدواج قیمت خودرو مسکن قیمت دلار قیمت طلا خودرو دولت سیزدهم بانک مرکزی برق
تلویزیون سینمای ایران سینما سریال رسانه ملی شعر کتاب
هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ویروس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه لبنان جنگ غزه آمریکا روسیه چین جو بایدن ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال رئال مادرید استقلال جواد نکونام کیلیان امباپه لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران مس رفسنجان لیگ برتر فوتبال ایران
همراه اول باتری مایکروسافت اپل مریخ روزنامه
استرس گرمازدگی ویتامین افسردگی سیگار بارداری قهوه