سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کوکی های خارجکی که میهمانان تان را شگفت زده می کند!!


کوکی یکی از بهترین خوراکی برای پذیرایی از میهمانان تان است. این بار یک کوکی خارجکی درست کرده و میهمانان تان را شگفت زده کنید.

کوکی بادام و شکلات، کوکی که زیبایی اش همه را شگفت زده می کند

مواد لازم برای کوکی بادام و شکلات :

کره: 160 گرم
پودرشکر : 50 گرم
آرد : حدودا 250 گرم
پودربادام : 30 گرم
پودر زنجبیل : یک‌چهارم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ : 1 عدد
شکلات تخته‌ای : 150 گرم
اسپری طلایی یا برنز : به میزان لازم


روش تهیه کوکی بادام و شکلات :

1.کره، پودرشکر و پودر زنجبیل را با همزن می‌زنید تا کرم مانند شود؛ سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یکدست شود. درنهایت آرد و پودربادام را افزوده تا خمیری حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.

2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه - مربع، گرد یا مثلث- برش بزنید. خمیر آماده شده را درون فر با دمای160 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

3. سپس شکلات تخته‌ای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و درون قالب‌های سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید، سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید. بعد از پختن و سرد شدن بیسکویت‌ها برای چسباندن شکلات های فانتزی به بیسکویت ها یک نقطه شکلات ذوب شده وسط بیسکویت‌ها بگذارید و بعد از رنگ کردن شکلات‌های فانتزی با اسپری آنها را روی کوکی‌ها (بیسکویت‌ها) قرار دهید.

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : زندگی ایده ال