جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پاستا با سُس سبز


پاستا با سُس سبز
● مواد مورد نیاز:
▪ پاستا (از هر شکلی): ۶۰۰ گرم؛
▪ روغن زیتون: ۱۵۰ میلی گرم؛
▪ مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز): به میزان لازم؛
▪ مغز گردو: ۵۰ گرم؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار): ۵۰ گرم.
● طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در محفظه ویژه دستگاه مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
سپس مغز گردو، نمک، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید. پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید، در بشقاب بریزید و با سس تزیین کنید.
منبع : خانواده ما


همچنین مشاهده کنید