یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

لازانیا و کدو


لازانیا و کدو
حاوی ۴۵۷ کالری، ۵/۲۴ گرم چربی، ۴/۲۶ گرم پروتئین، ۹/۳۲ گرم کربوهیدرات، گرم فیبر
▪ مواد لازم؛ روغن زیتون به میزان لازم، ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای، یک بسته پنیر پیتزا، دو عدد کدوی سبز متوسط، یک حبه سیر خرده شده، دو قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده، یک بسته لازانیا، نصف پیمانه موزارلا (در صورت دلخواه)، نمک و فلفل به میزان دلخواه.
▪ طرز تهیه؛ فررا از قبل با درجه حرارت ۴۲۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک ظرف متوسط پنیر خامه ای، پنیر، پیتزا نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کدوی سرخ شده، سیر، مرزنجوش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ظرف و یا سینی فر را چرب کنید. لازانیا را نیز مانند ماکارونی آبکش کنید. مقداری از مواد را در ظرف ریخته روی آن را با لازانیا بپوشانید. حال مقداری از مخلوط پنیر را به آن اضافه کنید. این کار را تکرار کنید حال روی آخرین لایه، پنیر موزارلای رنده شده بپاشید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فراز قبل گرم شده قرار دهید. بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه فویل را بردارید.۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا روی آن طلایی شود. قبل از سروکردن، ظرف غذا را به مدت ده دقیقه از فر درآورید.
منبع : روزنامه کارگزاران


همچنین مشاهده کنید