جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

مواد مهم در انجماد مواد غذائی


۱. انتخاب مواد غذائی
برای نگهداری مواد غذائی در فریزر بایستی تازه‌ترین، مرغوب‌ترین و بهترین نوع مواد غذائی انتخاب و برای هر ماده غذائی مقدماتی را به انجام رسانید.
۲. بسته‌بندی
یکی از مهم‌ترین کارها در جهت حفظ کیفیت و مرغوبیت مواد غذائی انتخاب نوع مناسب بسته‌بندی می‌باشد تا مواد غذائی در طول مدت نگهداری رطوبت خود را از دست نداده هوا و بوی سایر اغذیه به داخل آنها راه پیدا ننماید. برای بسته‌بندی مواد خام یا غذاهای آماده شده سه نوع وسیله بسته‌بندی به‌کار برده می‌شوند که عبارتند از: کیسه‌های ساخته شده از پلی‌اتیلن، کاغذها و صفحات آلومینیومی، جعبه‌ها و ظروف مخصوص فریزر.
کیسه‌های آماده شده از پلی‌اتیلن برای بسته‌بندی سبزیجات، میوه‌جات مختلف، گوشت، نان و شیرینی‌جات خشک مناسب می‌باشند.
پلی اتیلن‌های متری مناسب بسته‌بندی پرندگان و انواع گوشت‌ها می‌باشد.
ورقه‌های آلومینیومی به خاطر اینکه مواد غذائی را خوب دربر می‌گیرند برای نگهداری گوشت و مرغ بسیار مناسب‌تر می‌باشند.
جعبه‌های ساخته شده از آلومینیوم با مواد مصنوعی و همچنین ظروف مخصوص فریزر جهت نگهداری مایعات مثل آب میوه و سبزیجات و همچنین سوپ - سس- غذاهای پخته شده و سایر مواد غذائی مایع یا نیمه مایع به‌کار برده می‌شوند.


همچنین مشاهده کنید