شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
با خوردن کلم بروکلی جوان بمانیم
بروکلی ممکن است نام یک شهر در ینگه دنیا باشد و پذیرفتن این موضوع بسیار راحت تر از آن است که این نام را روی یک نوع کلم بگذارند! شاید هم خاستگاه این کلم بروکلی باشد. هر چه هست این گران ترین و مفیدترین عضو خانواده بزرگ کلم، چندان در سبد خرید خانوارهای ایرانی جایی ندارد. در عین حال این سبزی تیره رنگ سرشار از آنتی اکسیدانی به نام سولفورافان است که به گونه ای اسرارآمیز تکثیر تومورهای سرطانی را کاهش می دهد. در پی انتشار اخباری مبنی بر این که یک زن مبتلا به سرطان توانسته است با رژیم کلم بروکلی سرطانش را درمان کند، بار دیگر توصیه های پزشکان در زمینه خوردن این کلم در صدر اخبار بهداشتی قرار گرفته است.
خوردن کلم بروکلی روند پیری را به تاخیر می اندازد و بهترین گزینه برای افراد دیابتی است. گفته می شود کلسیم موجود در این کلم به اندازه کلسیمی است که در شیر وجود دارد. ویتامین C، A، K و مقادیر زیادی فیبر از دیگر موارد موجود در این کلم به رنگ سبز تیره است. متخصصان تغذیه به ویژه خوردن بروکلی را به افراد سیگاری پیشنهاد می کنند چرا که از آسیب های وارده به ریه ها می کاهد. این سبزی خوراکی در عین حال در کاهش خطر بروز حمله های قلبی و سکته های مغزی نقش پررنگی دارد.
بهترین شکل خوردن کلم بروکلی
بهتر است این کلم را در روغن سرخ نکنید. بهترین شکل مصرف آن، بخارپز یا آب پز کردن آن است و در صورتی که با گوجه فرنگی خورده شود به اکسیری جادویی برای درمان سرطان پروستات تبدیل می شود و برخلاف ظاهر سفت و سختش دوست خوبی برای معده انسان است.
خورش کلم بروکلی با گوشت چرخ کرده
می توانید این خورش را در ردیف غذاهای تقریبا حاضری بگذارید. قیمت این نوع کلم از بقیه اعضای کلم ها کمی بیشتر است( تقریبا کیلویی ۳۵۰۰ تومان!)
مواد لازم برای سه نفر: ۲۵۰ گرم کلم بروکلی، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی، یک عدد پیاز متوسط، ۲ حبه سیر، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق چایخوری دارچین، کمی زردچوبه، ۸۰ گرم روغن مایع( ترجیحا زیتون)، نمک و فلفل قرمز نیز به اندازه کافی.
شیوه پخت: کلم بروکلی را تکه تکه خرد کنید و ۱۰ دقیقه ( نه بیشتر) در آب و نمک بپزید و آن گاه آبکش کنید. اکنون گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر، تفت بدهید و نمک و فلفل، زردچوبه، دارچین و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید.
سپس کلم بروکلی را به همراه یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت ۲۵ دقیقه قل بزند. این خورش را می توانید با گوشت تکه خورشی، مرغ و یا ماهی تدارک ببینید.
مریم دلیران
منبع : روزنامه جوان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب گشت ارشاد حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل درمان تهران هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
دلار قیمت دلار بانک مرکزی قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه