شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کنتاکی مرغ


● مواد لازم :
فیله مرغ= ۱ کیلوگرم
آرد= ۳۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳عدد
آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
سبزیجات برای تزئین
● طرزتهیه:
فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
علی
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید