شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
کنتاکی مرغ
● مواد لازم :
فیله مرغ= ۱ کیلوگرم
آرد= ۳۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳عدد
آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
سبزیجات برای تزئین
● طرزتهیه:
فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
علی
فیله مرغ= ۱ کیلوگرم
آرد= ۳۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳عدد
آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
سبزیجات برای تزئین
● طرزتهیه:
فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
علی
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب چین گشت ارشاد ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی مجلس شورای اسلامی توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سلامت تهران قم سردار رادان سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو بانک مرکزی دلار قیمت خودرو آفریقا قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو ارز سایپا ایران خودرو مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه