جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
تاراتو (یونانی)
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد(یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند،از فر بیرونشان میآوریم).تخم فلفل ها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
▪ بادنجان دلمه ای یا بادنجان قلمی بدون تخم ۱ و نیم کیلو گرم
▪ فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
▪ فلفل سبز دلمه ای ۲ عدد
▪ ماست کیسه ای ۵۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری
▪ لیمو ترش ۲ عد(یا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو)
▪ روغن زیتون ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ بوته
▪ فلفل قرمز تند بمقدار کم
▪ زیتون سیاه ۱۵۰ گرم
● طرز تهیه:
بادنجانها و فلفلهای سبز و قرمز را شسته، خشک میکنیم و آنها را در سینی فر میگذاریم. سینی را روی پایین ترین پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا ۴۵ دقیقه برای پختن آنها کافی است.البته اگر تعدادی از آنها زودتر پختند،از فر بیرونشان میآوریم).تخم فلفل ها را میگیریم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نیز میبریم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم میکنیم. بعد پوست سیر را گرفته، میکوبیم تا کاملا نرم شود. آبلیمو را با سیر فلفل قرمز کوبیده و فلفل قرمز تند و کمی نمک داخل مایه بادنجان و فلفل میریزیم. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی آن را با زیتون سیاه تزئین میکنیم. ظرف را برای مدتی در یخچال میگذاریم تا تاراتو کاملا سرد شود. برای نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از میکسر یعنی مخلوط کن برقی استفاده شود
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم ابراهیم رئیسی توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سیستان و بلوچستان سازمان سنجش فضای مجازی پلیس شهرداری تهران سلامت اصفهان
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو بازنشستگان قیمت دلار ارز بانک مرکزی مسکن ایران خودرو تورم
موسیقی رهبر انقلاب تلویزیون ترانه علیدوستی فیلم مهران مدیری سینمای ایران بازیگر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین روسیه حماس طالبان اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا جام حذفی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال ژاوی باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال
هوش مصنوعی ناسا رونمایی مریخ تیک تاک اپل فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه