جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

اثر لوبیا در فشار خون


اثر لوبیا در فشار خون
طبق تحقیقات علمی متعددی خودرن خوارك هایی كه از نظر فایبر غنی هستند نظیر لبیا ، فشار خون را به مقدار قابل ملاحظه ای كاهش می دهد. در مقایسه بین گیاه خواران وگوشت خواران كه ر سن و جنس مشابهی باشند ، تحقیقات دانشمندان نشان می دهدكه فشار خون دیاستولیك ( می نیموم ) گیاه خواران در حدود ۱۸ درصداز فشار دیاستولیك گوشت خواران كمتر است. حتی اشخاصی كه دارای فشار خون طبیعی هستند با خوردن لوبیا و سایر خوراكهای غنی از فایبر ، ۶ – ۵ درصد فشار خون آنها كاهش می یابد .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید